Güvenç Kurtar Gitti// Gündemdeki İsim: Ertuğrul Sağlam


Güvenç Kurtar Bursaspor'un başına sezon ortasında Samet Aybaba'nın yerine gelmişti. Trabzon maçındaki alınan galibiyete rağmen taraftarın kendisini eleştirmesi ve Sercan'ı ilk 11'de dahi düşünmemesi istifa sebebi olmuştur bana göre. Jet hızıyla geldiği gibi jet hızıylada gitti kendisi. Gerçekten Bursaspor bayadır düşüşteydi yeni gelecek hoca ile çıkışa geçebilirler.

Yeni hoca demişken gündemdeki isim Ertuğrul Sağlam. Daha kendisine bir teklifte bulunmamışlar ama boştaki teknik adamlardan en iyisi bana göre Ertuğrul hoca. Zamamında gitmemesini istiyordum ama Mustafa hoca gelincede heyecanlanmıştım. Ertuğrul Hoca takımı Mustafa Denizli'ye emanet ettiğinde Beşiktaş 8 puan ile Fenerbahçe'nin önündeydi. Lige ara verildi ve takım Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde. Ertuğrul Sağlam Bursaspor için aranan kan olur bence. Gençlere güvenen ve fırsat veren bir hoca zaten.

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Aslında Ertuğrul Sağlam içinde doğru sistemle ve Yusuf gibi bir beyinle neler yapabileceğini göstermiş bir Bursaspor kariyerini yeniden yoluna sokmak için iyi olabilir. Ama bu işin içinde sportif olmayan bazı şeylerde girebileceğinden ne olur ne de olmaz diyemiyorum.

Mustafa dedi ki...

yusu da trabzon a pahalı gelmiş diye bi şeyler okudum. herhalde o transfer olmayacak.