Gasol Biladerler


Bu gece Gasol biladerler Lakers-Memphis maçında karşı karşıya oynadılar. Hem düelloyu hem de maçı Pau Gasol kazandı. Marc Gasol sezon başından belli çok iyi maçlar çıakrtıyordu ama bunu ağabeyi önünde yapamadı.

Pau Gasol: 15 sayı, 7 ribaund, 6 asist
Marc Gasol: 8 sayı, 7 ribaunt, 2 asist

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten marc gasol bu sene çok iyi oynuyor. sene başında darko nun arkasında kalır diye düşünüyordum ama pre-season dönemindeki maçlarda gösterdiği performans ile ilk beşi garantilemişti. bu aralar bir düşüş var ama yine toparlar.

Sheed dedi ki...

zira ilk beşteki yerini kaptırdı darko'ya.. tabi kaptırmak için pek de bi şey yapmadı ama darko'ya belki bi takas değeri biçilir umuduyla yaptılar bu hamleyi muhtemelen.. zaten kaybetmek pek umrunda değil memphis'te kimsenin..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is incredible this situation and it was not previsible some years ago when Marc Gasol was a fat-ver fat-player without the necessary quality, but he worked and improved and he is there....
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

CaRtMaNtR dedi ki...

Darko gibi bir kalası (2003 draftından nefret etme sebebimdir gül gibi 2. sıra hakkı heba oldu :D ) Takas etmek zor. Her ne kadar kendisi biten kontratlı bir isim olsada Memphis o kontratla kadrosuna yıldız isim ekleme çabasında olmadığına göre sezon sonuna kadar kendisine süre vereceklerdir. Sezon sonunda ise Darko efendi Avrupa'ya kesin dönüş yapar artık.