Batuhan Karadeniz


Beşiktaşta kadroya dahi giremeyen oyuncu hakkında İngiliz basını çok önemli şeyler yazmış.


Forvetini yabancılara emanet eden Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Batuhan Karadeniz, İngiliz World Soccer Dergisi tarafından geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.

Dergi, Siyah-beyazlı forvet oyuncusuyla ilgili olarak, "Havada hakim, güçlü, hızlı ve gol peşinde. Hakan Şükür'ün yerini alacak" ifadelerini kullandı...


Hakan Şükür'e benzetmeleri kesinlikle doğru. Bu kadar yukarıda göstermeleri ve yeteneklerini farketmeleride çok güzel. 11 yaşında yeteneği farkedildi, İçerenköy İdman Yurdu'nda. Bizim Mersin İdman Yurdu'na getirtirmek için çok çabaladım ama dinleyen olmadı bizi şimdi dizlerini dövüyordur o zamanki başkan.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

batuhan 11 yaşındayken sen kaç yaşındaydın?

Sheed dedi ki...

batuhan fener maçında kaybetmiştir beni.. yalnız da değilim gördüğüm kadarıyla..

selaminko dedi ki...

mersinden bir blog yazarı ile tanısmak güzel. bende mersinliyim. sizleri de eklemek lazım demekki blog listemize. hemseri kıyagı dicem ama değil tabii yazılar guzel :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Hakan gibi hazırlayacıdan ziyade formda bir adriano gibi yada Ruud Van Nistelroy gibi olma potansiyeli daha fazla gibi. Hazır yaşı gençken yabancı bir lige transfer olsada erken yaşta temel futbol bilgilerini mükemmelleştirse. Uyuma Wenger uyuma :D

Mustafa dedi ki...

batuhan 11 yaşındayken ben 13 falandım herhalde.

eyvallah selminko, bende mersinli bir blog yazarı gördüğüm için çok mutluyum :)

cem e katılıyorum o maçta higuan'a pası çıkarsaydı kral olmuştu ama o antep msçını düşünerekten kurtarıcı kimligne bürünmek istedi, pas vermek yerne şut attı ve dışarıda.

aynen Wenger nerelerdesin bi telefon açalım onur abi :)

papaz dedi ki...

bi batuhan yazısı yazacam kafamda toparladağım zaman kısaca şu kadar bu kafayla bir adım ileri gidemez.

Fiziksel avantajları ile biyerlere gelir ama asla yıldız olamaz milli takıma da hayrından çok zararı olur...

CaRtMaNtR dedi ki...

O pozisyonda pas vermesi gerektiği doğrudur ama o dönemlerde henüz 17 yaşında olan birinden bahsediyoruz. O yaşta bir derbide galbiyet golü atıp kahraman olmak için bencil davranması anormal değil. Bence anormal olan yaşta bir gencin maça o dakikalarda kurtarıcı olarak sokularak baskı altına alınması. Gençlere şans tanınmasın demiyorum ama bu şansı kendilerini daha rahat ortamlarda gösterebilecek sezon içinde en az 20-25 maç oynuyor büyük takımlar. Bu maçlarda tecrübelendirilip sonrasında derbiler gibi yüksek tansiyonlu mücadelelerde şans verilmeli. Malum basın zaten derbi mağlubiyetinde kelle arar. Geleceği bu kadar parlak olacak adamları basına bu şekilde meze etmemek lazım.

Birde Wenger hakikaten ilaç gibi gelir Batugole valla ondan bir Adebayor yaratır :D