Arshavin=20 Milyon €


Zenit, Arshavin'le ilgilenen kulüplere 20 milyon € veren alır, mesajını göndermiş. Yaz transfer döneminde satamadılar, demek ki istedikleri para ne Barça'dan ne Arsenal'dan ne de Real'den gelmedi. Arsene Wenger'in Arshavin#10'la ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Sezon başında Marsilya'dan büyük umutlarla alınan Nasri'den bi cacık olmadı, beklentilerin altında kaldı. Rosicky, Ocak'ın sonunda dönüyor, tam olarak hazırlanması 09/10'u bulur. Fabregas devreyi kapattı derken Arshavin'le ilgilenmeleri kaçınılmaz oldu.

Wenger ya Arshavin'i ya da Toure'yi alır gibime geliyor. Ama Toure fiyat olarak daha ucuz ve İspanya'da forma giydiği için bence Arshavin'in biraz önünde. Hem de Fabregas, oyunun iki tarafını da oynadığı için aynı özelliklere sahip Toure, bu yüzden de önde. Hem de -yanılmıyorsam- abisi bu takımda. Barça oynatmadığı için onun bonservisinde indirime gidecektir.

Arshavin için ise devre arasında para saçacak olan City ya da Tottenham'dan biri olası duruyor. Real Madrid'de olabilir tabii, bu kadar sakattan sonra.

Fotospor'da görürseniz şaşmayın ''Arshavin Fener'de diye..'' :)

3 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Fotomaç'tan her türlü haberi beklerim ama Wenger sanki Arshavin'i almaz gibime geliyor. Onun yerine belirttiğin gibi Toure daha mantıklı bir seçim. Tabi alabilirse..

Adsız dedi ki...

fotosporu geçtim fenerin sitesinde bile görsem şaşırmam

Mustafa dedi ki...

harbi bu nasri nie böyle çıktı ya? ben ii şeyler bekliyordum.