3 Evet - 2 Hayır!

Fenerbahçe cephesi sene sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla şimdiden görüşmeye başladı. Kaptan Alex yönetimin önerdiği miktara "evet" demiş ve 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacakmış. Son haftalarda form grafiği yükselen ve Aragones'in değişmezi olan Selçuk Şahin'de Fenerbahçe'ye "evet" demiş. 3 yıllık bir sözleşmeye imza atacakmış. Yönetimin anlaştığı 3. isim ise Lugano imiş. Futbolcu burada mutluyum, kalmak isterim diyince zamlı sözleşmeyi kabul etmiş ve 3 yıllık mukaveleye imza atacakmış.

Yönetimin tekliflerini kabul etmeyen iki isim ise Deivid ve Volkan Demirel. Deivid yıllık 3 milyon euro'da ısrarcıymış ama kulüp 2 milyon euro'da diretiyormuş. Orta yolun bulunacağı gelen haberler arasında. Volkan'ın da anlaşacağına kesin gözüyle bakılıyormuş. Yönetim 1,5 milyon euro önermiş yıllık ama Volakn 2 milyon euro'dan aşağı olmaz diyormuş. 1,5 milyon euro'yu veren adam 2 milyon euro da verir herhalde.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

josico, maldonado falan bunlardan Fener bi kurtulsun öncellikle. Anlaşabilirse Deivid ile iyi olur. Volkan ile anlaşamazsa bi tane yabancı kaleci alsınlar bi de sağ kaat, tamadır işte.