Gökhan Zan


Beni tanıyanlar bilir Gökhan Zan'dan pek hazetmediğimi. Milli Takım ya da Beşiktaş kadrosuna bakarım Gökhan Zan'ı gördüm mü bi eyvah çekerim, çekeninde çok olduğunu bilirim. Bir türlü sevemedim kendisini. Yaptığı hatalara artık tahammül edemez olduk. Bi adam her maç mı hata yapar. Bi daha sakatlığı var ki en önemli konu bu. Lakabı "Cam Adam" zaten. Dokunduğun anda sakatlanıyor. Saha içinde o düştü mü ya da bi yerini tuttuğunda en az 2 hafta yok deriz. Omzundan çok çekiyor bu aralar. Yine bu aralar performansı ile konuşuluyor. Çok ilginç bi notuda sizle paylaşıyım. Gerçi okuduğumda şaşırmadım. "Beşiktaş bu sezonki tüm gollerini, Gökhan Zan´ın sahada bulunduğu 315 dakika içerisinde yedi." Şaşırdınız mı? Bence hayır :)

Sivok ve Zapo transferi ile herkes yedek bekler demişti, bende dahil. Gerek 6+2 kuralı gereksede sakatlıklar yüzünden Gökhan, Antalyaspor karşısında 90 dakika, Belediye maçında 45 dakika, UEFA Kupası’nda ise Siroki Brijeg sınavında 90 dakika ve önceki günkü 4-1’lik Kharkiv mücadelesinde 90 dakika sahadaydı. Bu oynanan maçlarda Beşiktaş kalesinde 8 gol gördü. Sezonun ilk maçında, Siroki Brijeg deplasmanına çıkan Beşiktaş bir gol yerken stoperde Gökhan vardı. Antalyaspor maçına ilk 11’de çıkan Gökhan kornerden gelen topa yükselmedi ve hatası gole neden oldu. Belediye karşılaşmasında Sivok’un sakatlanmasının ardından 45 dakika görev yapan milli futbolcu, uyumsuz bir görüntü çizdi. Beşiktaş'ın 5 maçlık gol yememe orucu, Belediye sınavında Adriano’nun kafasıyla sona erdi. Beraberlikle liderlik de gitti. Ve önceki gece oynanan Metalist Kharkiv karşılaşması. İkinci golde önündeki topu sektiren, basit hatalar yapan Gökhan Zan’ın, EURO 2008’deki görüntüsünden eser yok. Taraftarların yanı sıra yöneticilerin de büyük tepkisini toplayan Gökhan Zan’ın oldukça moralsiz olduğu ve İstanbul’a dönüşte kimseyle konuşmadığı gelen haberler arasında. Bugün hep oyunculardan gittik hayırlısı bakalım. Bu adam toparlanmaz bu sene.

Ha son olarak bi de bu adam Beşiktaş ile sözleşme uzatmıyordu. Nerden bu kadar bu adamın üstüne gittik. Bence Euro 2008'de ki performasından dolayı. Orada fena değildi. Yine hatalar yaptı ama sezon içindeki kadar değil. Zate az maç oynadı. Oynadığı maçlardada fena değildi. Bi de Gökhan ile Zapo küsmüş.

Beşiktaş'ın Bu Sezonki Savunma Performansı

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sivok ve zapo'nun beraber oynadığı hiçbir maçta gol yememişiz. inanılmaz.

Adsız dedi ki...

toramanla zapoda iyi. yeterki gökhan oynamasın orada.

Adsız dedi ki...

yalniz euro 2008de de resmen rezaletti. belki ben besiktasli olmadigimdan alisik degilim normal standartlarda düsündüm bilemiyorum.