Gökhan Gönül


Güvendiğimiz bir kardeşimizdi. Ondaki düşüş hepimizi üzüyor. Nerden nerelere geldi ama şimdiki durum ne. Vatan Gazetesinde okuduğum bir haberi hayretlerle aktarmak istiyorum. Yorum bölümü yine bekler;

Geçen sezonun en gözde ismi olan hatta birçok Avrupa ekibinin transfer listesine giren Gökhan’ın bu sezon yaşadığı ’büyük düşüş’ün arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı.

İşte Gökhan’ın yaşadığı performans düşüklüğünün nedeni:

ÖNCE BANA GELİN DEMİŞTİ AMA

Kanarya'da 1 milyon YTL’ye oynayan Gökhan, hesapsız harcamaları sonrası maddi sorun yaşamaya başladı ve darboğaza düştü. Önce kendine bir ev, ardından 260 bin Euro’ya Lamborghini marka araba aldı. Ev ve arabanın parasını ödemekte zorlanınca “Ne sorununuz olursa olsun bize gelin” diyen başkan Aziz Yıldırım’ın kapısını çaldı.

Genç yıldız “Başkanım ev ve araba alıp, borçlandım. Ödeme zorluğu çekiyorum ve kendimi maçlara veremiyorum. Gelin sözleşmemi uzatalım, uzun yıllar F.Bahçe’de kalayım. Bana biraz zam ve ödeme yapın. Borçtan kurtulayım” diye konuştu

GÖKHAN KALMAK İSTEMİYOR

Bu sözlere çok sinirlenen Aziz Yıldırım “Sen 260 bin Euro’luk araba alırken bana mı sordun? Ev alırken bize mi danıştın? Şimdi bana gelip para istiyorsun. Böyle bir şey olamaz. Sen sahada işini yap” diye tersledi.

Lamborghini’nin vergisini bile ödeyemediği için geçici plakayla kullanan, kredi kartları şişen, ödemelerde zorlanan Gökhan’ın borçlarını kapatamayınca, aklını tam olarak sahaya veremediği ve bu nedenle kötü futbol oynadığı öğrenildi. Bu kırgınlık sonrası Gökhan’ın, 2010’da bitecek sözleşmesi sonrası F.Bahçe’den ayrılıp, Avrupa’dan gelen tekliflere bakacağı ve kalmak istemediği belirtildi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

gökhan gönül sözleşmemi uzatın para verin diyor. azz yıldırımda tersliyor. bana pek inandırıcı gelmedi.

Adsız dedi ki...

banada yalan haber gibi geldi.