Gençlerbirliği 1-3 Beşiktaş


Güzel maç oldu, tempoluydu. 13 dakikada işi bitirdik. Bu sene maçlarda hep erken gol bulup rahatlıyoruz. Trabzon'un yenilmesi ile liderliğe oturduk hayırlı olsun. Mesut Bakkal maçtan sonraki yorumunda "Şok Olduk" lafını kullanmış. Bende bu kadar atak bir Beşiktaş beklemiyordum ama sistem itibariylede normal karşıladım. 3'lü defans oynattı Mustafa Denizli. Ben 4'lü defans düşünüyorum demiştim. Holosko-Nobre ileride başladı. Eğer çift forvet oynatılacaksa bu takımda Bobo'nun kesilmesinin anlamı yok. Görünüşte 3-4-3 gidi oynuyorduk ama esas taktik 3-2-3-2- idi.

Rüştü'yü bu maçta çok beğendim. Kendine güveni vardı. Çok iyi top çıkardı. Heleki ikinci yarıda ceza sahasının hemen önünden Gençlerbirliği futbolcusu çabuk serbest vuruşu kullandı ve verdiği pasta diğer oyuncu topa vurdu Rüştü gole izin vermedi. Ofsayt bayraı kalkmıştı ama bana göre ofsayt yoktu. Zapo ofsaytı bozuyordu. Yediği penaltı golünde ise doğru yere uzandı ama tutamadı. Penaltı ise doğruydu. Üzülmez daldı resmen adamın ayağına. Bobo girer girmez takıma hareketlilik getirdi. Sivok yine ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Mustafa Denizli sempati beslediği İbrahim Toraman'ı kesmem sinyalini de verdi. Sonuçta 3 golle 3 puanı almayı başardık. Mustafa Denizli'nin taraftar ile diyaloğunuda çok beğendim. Taraftarda hemen bağrına basmış yeni teknik adamı. Tayfur'da biraz kendini göstersin. Hadi hayırlısı bakalım, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah bu sene şampiyonuz. Bu kadroya nasıl gruplara kalamadık diye iç çekmeye devam ederiz..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çift forvetli sistem oynatılacaksa bencede bobo oynamalıdır. blogu takip ettiğimden belli bas bas bağrıyorsunuz zaten :)