Galatasaray'da Sakatların Durumu


Bellinzona maçına 12 eksikle çıkmıştı takım maç sonunda bu sayı 14 oldu. Arda Turan 2 hafta, Mehmet Topal ise 1 ay yok. Sakatların son durumu ile ilgili yazılanlar;

BARIŞ ÖZBEK:
Sağ ayak tarak kemiğinin kırılması sonucunda sezonun hemen başında ameliyat masasına yattı. Rehabilitasyon tedavisi sürüyor. Birkaç hafta daha forma giyebilmesi mümkün değil.

MEHMET TOPAL:
İyileşip takıma döndükten sonra Bellinzona maçında sol ayak bileğine aldığı darbe ile yine sakatlandı. MR’ında, ayak bileğinde zorlanma ve yırtık tespit edilirken 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HARRY KEWELL:
Konyaspor maçından sonra sağ kasığında zorlanma tespit edildi. Bellinzona maçında dinlendirilen Avustralyalı yıldızın pazar günü Bursaspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

AYDIN YILMAZ:
Genç oyuncu sakatlıktan yakasını bir türlü kurtaramıyor. Geçirdiği fubis ameliyatının ardından bu kez sağ bacak üst adelesindeki zorlanma nedeniyle tedavi gören Aydın, oynayacak duruma gelmedi.

SABRİ SARIOĞLU:
Sol kasığındaki sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdaki yerini alamıyor. Bursaspor maçı öncesinde durumu iyiye gidiyor. Ağrıları geçerse oynayabilir.

HASAN ŞAŞ:
Konyaspor maçında sağ dizinin arkasına aldığı darbe nedeniyle ödem oluştu. Bellinzona’ya karşı oynayamadı. Dizindeki şişin indirilmesine çalışıyor ancak bir de gribe yakalandı. Durumu belli değil.

ORKUN USAK:
Genç kalecinin belindeki sakatlığı için tedavisi uzun süredir devam ediyor. Düşmeye bağlı bir ezilmesi var. Oynayacak durumda değil.

UĞUR UÇAR:
Sağ diz kapağındaki kırık nedeniyle geçen sezon ameliyat olan genç oyuncu bu sezon başında ikinci kez operasyon geçirdi. Almanya’da kontrolden geçti. Tedavisine devam ediliyor.

FERDİ ELMAS:
Genç oyuncunun sağ kasığındaki ağrıları sürüyor. Tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor ama forma giyecek durumda değil.

ÜMİT KARAN:
Sağ arka adelesindeki yırtık ve ödem nedeniyle uzun süredir forma giyemiyor. Bellinzona maçı öncesinde takımla antrenmana çıktı ancak Hasan gibi gribe yakalandı. Bursa’da da forma giymesi zor.

ARDA TURAN:
Dizindeki sakatlığın geçmesiyle sahalara dönen Arda, Bellinzona maçında belinden sakatlandı. MR’ında, leğen kemiği üzerinde ve çevre dokularda tavmaya bağlı kanama ve ödem tespit edildi. İki hafta oynayamayacak.

LİNDEROTH:
Sağ ayak bileğindeki sakatlığı ciddi. Haftalardır tedavisi sürüyor ancak bir gelişme gözlenmedi. Ülkesine gitti ve milli takım doktorunun vereceği karara göre yeni bir ameliyat gündeme gelebilir.

EMRE GÜNGÖR:
Milli takımdan sakat dönen başarılı oyuncunun sağ ayak uyluk adalesindeki problemi uzun süredir devam ediyor. Hâlâ tedavide ve şu an için oynaması mümkün gözükmüyor.

SERKAN ÇALIK:
Sol dizinden menisküs ameliyatı geçirdi, ardından uzun süre dinlendirildi. Rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor. Onun da oynaması şimdilik mümkün değil.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şu hale bak. ne biçim sağlık ekibi lan bu.

Adsız dedi ki...

yalniz kadro inanilmaz derin ki eksiklikler hissedilmiyor dense yeri yani, hepsi iyilesse bu sefer hangi birini oynatacaksin, siskinlik de var acikcasi kadroda.