Galatasaray 3-0 Trabzonspor


Beklediğim ve tahmin ettiğim bir galibiyet. Ama farklı bir skorda beklemiyordum. Trabzonspor yediği erken gollerle neye uğradığını şaşırdı. Servet'in attığı gol elle gibime geldi. Maçtan sonra hiç özet görüntü falan izlemedim. Sonra 60. dakikada Lincoln golü atınca bütün umutlar bitti. 63. dakikada da Lincoln ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen gol yemedi. Egemen-Song ikilisinin formsuz olduğunu biliyordu herkes. Meira-Servet'de öyleydi. Bol gollü geçer, iki tarafta atar diye düşünmüştüm. İddaada üst oynadım zaten, allahtan tuttu. Tek maça yattık. O da Tottenham'a. Kümeye düşmeye oynuyor şerefsizler.

Trabzon'un ileri uç elemanları Gökhan Ünal ve Umut Bulut maç boyunca etkisizde. Colman mıdır nedir sene başından belli laylimlom. 10 numara diye aldılar bi halt yaptığı yok. Defans toparlansa bir an önce iyi olacak. İsaac çok kötüydü. Zaten yerine Yattara'yı aldı. Yattara ile başlayacaktı, yanlış yaptı. Takım olarak çok kötüydü zaten Trabzonspor. Namağlup ünvanından da oldu. Deplasmanda üç forvet ne ayaksa anlamadım bu Ersun Hoca'yı. Skibbe ise Meira'dan yine ön libero yarattı. Takım 10 kişi kaldıktan sonra bile atak oynadı. Sanki Trabzonspor 1o kişi oynuyor gibi. Barış Ermiş'i çok geç aldı Ersun Hoca. İlk 45 dakikada iki oyuncu değiştirmiş olabilir ama zaten maç gitti gidiyor. Bana göre Tayfun-Colman değişikliği yanlıştı. Yattara ya da Barış iyi giderdi. Colman'ı sonra alsa daha ii olurdu. Zaten Barış Ermiş girdikten sonra takımı biraz hareketlendirdi.

Galatasaray Perşembe günü Ali Samiyen'de Olympiakos ile oynayacak yamulmuyorsam. Trabzonspor gibi kötü bulamazlar Olympiakos'u. Ama kazanacağından şüphem yok. İleri uç elemanlarının hepsi formda. Sakatlıklar var ama o kadar derin kadro var ki bana mısın demiyor. Fenerbahçe zaten derin kadrosu olmadığından çok çekiyor. Baros bugün boş geçti, gözümüzden kaçmadı değil. Kendini Olympiakos maçına sakladı diyip üzmeyelim çocuğu. Zaten bi tanede boş kale kaçırdı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

cidden trabzonspor bugün çok kötüydü. galatasaray ise bomba gibiydi. olympiakosu da burada yeneceğimize inanıyorum. barostan gol bekliyoruz. bencede kendini olympiakos maçına sakladı.