Fortis Türkiye Kupası


Aradan yine uzun zaman geçti. Milli Takım maçlar yaptı, ligler tekrardan start alacak, tbl başladı vs vs bizde geri döndük. Kadroya 1-2 takviye daha yapabiliriz diye blog takipçilerini sevindirelim. Daha çok güncel olacağız.

Türkiye Kupası'nda gruplar belli oldu. Gruplarda ilk maçlar 29 Ekim Çarşamba günü yapılacak. İlk bakışta Beşiktaş'ın grubu zor gibi görünüyor. Antep'le içerde mi dışarda mı yapacağımızı bilmediğimden kesin çıkarız demiyorum. Galatasaray'ın grubu daha kolay. Kayseri ile el ele çıkarlar bir üst tura. Sivas'ın grubuda zor değil. Konya ile beraber çeyrek finale çıkarlar. İkinci en zor grup Fenerbahçe'nin. Buradan Bursa banko çıkar diyorum ama Fenerbahçe'ye pek açık kapı bırakamıorum. Çabuk toparlanırlarsa rahat alırlar maçları. Fenerbahçe'nin önündeki Kocaealispor deplasmanı herşeyi netleştirir deplasman performansı olarak.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

inşallah süreki yazarsınız.

fenerbahçenin işi zor. trabzon çıkamaz. sivas zorlanır. galatasaray rahat çıkar.

torres dedi ki...

* Beşiktaş gruptan çıkamaz . Hem bizle hem Antep ile dışarıda oynayacaklar ... Antep ile güle oynaya bir üst tura çıkarız bence .

* Fenerbahçe ' nin grubu tehlikeli . Bursa - Ankaragücü kardeş kulüp , Eskişehir onlara yakın . Tokat 'da Pendik olma yolunda ...

* Galatasaray çok şanslı kuranın yanında çok da güzel fikstür çekti . Artık çıkamazsa buradan ... Kayserispor ile birlikte çıkar .

* Sivasspor rahat çıkar . Yanına Alanya dışından birini alır . Manisa ' ya dikkat ...

Mustafa dedi ki...

o zmn beşiktaş kesin çıkamaz.

YK dedi ki...

@TP#9
güle oynaya cıkarız derken??
Abartma... Hadi Beşiktaş cıkamaz dedin anladık da güle oynaya ne yaa?

YK dedi ki...

@tp#9

Güle oynaya....