Şampiyonlar Ligi Gecesi#4


Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçlar A, B, C ve D Grupları'nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Devler Ligi'ne sürpriz bir başlangıç yapan ve Roma'yı deplasmanda yenen CFR Cluj, evinde Chelsea'ye de teslim olmadı ve golsüz sona eren karşılaşmanın ardından namağlup unvanını devam ettirdi. A Grubu'ndaki diğer maçta Roma, deplasmanda Bordeaux'u geriye düştüğü maçta Baptista (2) ve Vucinic'in golleriyle yenmeyi başardı.

Anorthosis küçümsenmeyecek bir takım olduğunu yine gösterdi. Bir Yunan ekibini daha eli boş gönderdi. Savio çok iyi oynadı. Bilindiği gibi bu takımı Trabzonspor'dan tanıyoruz. Pana'yı evinde 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. B Grubu'ndaki diğer maçta İnter kendi evinde Bremen ile berabere kaldı. Maicon ile öne geçmelerine rağmen, Pizzaro'nun golüne engel olamadı.

Lucescu'nun takımı Shaktar Donetsk, evinde Barcelona'ya öne geçtiği maçta Messi'nin son 5 dakikadaki gollerine engel olamadı ve yenildi. C Grubu'ndaki diğer maçta Lizbon kendi evinde Basel'i 2-0 yenmeyi başardı ve gruptan çıkmak adına avantaj sağladı.

D Grubu'nun iki favori ekibi A.Madrid ve Liverpool kendi evlerindeki maçları kazanarak puanlarını 6'ya yükseltti. Liverpool, PSV önünde 3-1 galip gelirken golleride Kuyt, Keane ve Gerrard attı. Gerrard'ın golünü bir izlemek lazım. Madrid ise kendi evinde Marsilya'yı 2-1 yenmeyi başardı. Agüero yine boş geçmedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

gerrard amma gol attı bea.

Adsız dedi ki...

cluj, anorthosis ve bate bu senenin süpriz takımları.