Şampiyonlar Ligi Gecesi#3


Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçlar E, F, G ve H Grupları'nda oynandı. Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev'le 0-0 berabere kalırken, G Grubu'ndaki diğer karşılaşmada Arsenal, sahasında Porto'yu 4-0 mağlup etti. Sahada Robin Van Persie ve Adebayor şov vardı. İkiside 2 gol 1 asist yaptı.

Gecenin sürpriz sonuçlarından birisi ise BATE Borisov - Juventus karşılaşmasından geldi. Ev sahibi takım 2 farklı üstünlüğü ele geçirmesine rağmen Iaquinta'nın gollerine engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. H Grubu'ndaki diğer maçta Real Madrid, Zenit 2-1'lik sonuç ile yendi. Star veriyordu maçı ama bizim orada kına nedeniyle ancak Fenerbahçe maçına yetişebildim. Zenit bu sene Şampiyonlar Ligi'nde içeride maç bırakmaz diye düşünüyordum ama bu gidişle UEFA'ya bile kalamaz gibi görünüyor.

F Grubu'ndaki iki maçta berabere bitti. Bayern Münih sahasında Lyon ile berabere kaldı. Lyon'un golünü 29. dakikada Demichelis kendi kalesine attı. Münih'in golünü ise 52. dakikada Ze Roberto kaydetti. Münih bu sonuçla puanını 4'e, Lyon ise 2'ye yükseltti. Gruptaki diğer maçta Steau Bükreş içeride Fiorentina ile berabere kaldı.

E Grubu'ndaki maçlarda Villareal kendi evinde Celtic'i yenmeyi başardı. Golde tanıdık bir isimden geldi, Marcos Senna. Villareal 1-0 kazandı ve puanını 4'e yükseltti. Gruptaki diğer maçta ise United, Aalborg deplasmanından 3 gol ve 3 puanla döndü. Goller Berbatov (2) ve Rooney'den geldi. Ronaldo'nun dönüşü son iki maçta ne kadar pozitif etki yarattığını görüyoruz. United'da puanını 4'e yükseltti.

0 yorum: