Tuvaleti Amacından Saptırmak?!

Bilmiyorum sizde durum nedir ama bende durum kötü, epey kötü. Tuvalete girdim mi elimde illaki bir dergi, kitap vb. bir şey olacak. (Tercihim dergidir bu arada) Eskilerde evdekiler tiksinmesin benden diye gizli saklı sokardım dergileri falan ama alışkanlık olunca dergileri bile tuvalette bırakır oldum. Bizde klozetin karşısında çamaşır makinesi vardır. İşimi bitirdiğimi oraya koyarım. (Az önce baktım da epey biriktirmişiz yahu :))

Bazen acil durumlarda tuvalete girerken etrafta deli gibi dolandığım olur, annem-babam sorar ne aradığımı, ben de bir güzel tuvalete gireceğim dergi lazım derim. Yani durum ne kadar vahim siz anlayın. Bazen hiçbir şey bulamazsam bile alırım mp3 player'ımı müzik dinlerim. Boş durmamak lazım, vaktimizin her anını iyi harcamamız lazım sonuçta :)

Arada bir el boş giderim dalgınlıkla, o zamanlar da etrafta deterjan, çamaşır suyu ne bulursam artık onların üzerindeki yazıları okurum. Okumazsam da yapamam. (Sıçamam)

Benim gibiler de vardır muhakkak, sıkça döner etrafta bu geyik. Yaygın bir şey olsa gerek ama sizin böyle alışkanlıklarınız yoksa da tavsiye etmem açıkçası. Hiç bulaşmayın. Uzun lafın kısası: Siz siz olun tuvaleti amacından, kendinizi yolunuzdan saptırmayın. Tuvalette de uzunca süre kalmayın...

2 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.