Tuğçe Kıltaç

2004'te ilk defa Emrah'ın dizisi Büyük Yalan'la başlamış TV kariyerine sevgili Tuğçe Kıltaç fakat ben onu nedense 2007'de Kavak Yellerindeki birkaç bölümlük rolüyle tanıdım. İlk başlarda farklı ışığı ve sevimliliği ile dikkatimi çektiyse de hakkında fazla bir araştırma yaptıracak kadar da ilgi çekici değildi benim için zira adını bile öğrenememiştim... Ancak geçenlerde kanalları gezerken Hande Ataizi'nin başrolünü oynadığı yeni dizi Ece'de denk geldim Tuğçe Kıltaç'a ve sırf onu biraz daha görebilmek için kısa dizinin tamamını izledim. Şimdi diziyi sorsanız bilmem zira sadece Tuğçe Kıltaç ve onun rolüne odaklıydım. Her neyse farklı bir ışığı sevimliliği var dedimse de nedense ona hiç platonik gözüyle bakmadım. Hep tanışmak, uzun uzun sohbet etmek isteyeceğim bir "abla" olarak gördüm onu.

Hakkında yaptığım araştırmalarda da konservatuar mezunu olduğunu öğrendim. Rol yeteneği ise bana oldukça iyi geldi. Mimikleri falan... Son zamanlarda en çok kanımın kaynadığı hatun kişisi oluverdi bu sevimli hatun. Dün de yine kanalları gezerken STV'de gördüm kendisini. Dini sorgulayan birisi olarak karşımızdaydı. O rolün de hakkını vermişti izlediğim kısımlarda. Sanırım STV kariyeri de yeni değil, zira gördüğüm Tuğçe Kıltaç'ın görüntüsü şimdikinden farklıydı. Her neyse bu STV mevzuu hakkında bir bilgim olmadığından da çok girmek istemiyorum. Ama şu an tek düşündüğüm bu hanım kızın önünün açık olduğudur. Tabi fırsat verilirse. Dilerim o da en az diğer gereksizler kadar şans bulabilir de işiyle gündemde kalabilir... Böyle birinin kaybolup gitmemesi dileğiyle...

NOT: Bu arada kendisi hakkında yeni, büyük bir resim bile bulamamış olmam beni oldukça üzdü. Resim olarak da bulduğum ufak resimlerinden birini bulabildim, idare edin artık :)

3 yorum:

tuğçe.. dedi ki...

hakkımda yazdıklarınızı okudum. gönendim teşekkür ediyorum.
selamlar.
tuğçe kıltaç-

Adsız dedi ki...

ben yazmadım ama ben rica ediyorum herkesin yerine gecenin 6 sında senin hakkında araştırmak şey bırakmadım hee de nikah basiyim tuğçe :)

Adsız dedi ki...

ben yazmadım ama ben rica ediyorum herkesin yerine gecenin 6 sında senin hakkında araştırmak şey bırakmadım hee de nikah basiyim tuğçe :)