Tiago başkanını tuvalete kilitledi!


Serie A'nın şampiyonluk adaylarından Juventus'un satış listesindeki ismi Tiago'nun, kulüp başkanı Giovanni Cobolli Gigli'yi tuvalete kilitlediği ortaya çıktı.

SKY İtalia'da canlı yayında bir açıklamada bulunarak konuyla ilgili iddiaları doğrulayan Gigli, "Tuvalete kilitlendiğim haberi doğru" dedi. Portekizli oyuncu Tiago, kulübünün kendisini satış listesine koymasına sinirlenmiş, Everton ve Monaco'dan gelen teklifleri de reddetmişti. Bu durum, Tiago gitmediği için transfer gerçekleştimeyen Juventus'da tansiyonu iyice yükseltti. Ancak Tiago'nun satılmaması için baskı yapmak amacıyla Juventus Başkanı Gigli'yi tuvalete kilitlemesi ipleri kopardı.

Gigli'nin bir saat süreyle tuvalette kapalı kaldığı, daha sonra yardım isteyen sesini duyan takım oyuncularından Alessandro Del Piero'nun kapıyı kırıp başkanı kurtardığı ortaya çıktı. Olayın bu şekilde ortaya çıkmış olamasının utanç verici olduğunu dile getiren Gigli, "Bir arkadaşıma söylemiştim. O da konuşmuş" diye konuştu.

Gigli, "Sesimi duyup yardıma gelen Alessandro del Piero, kapıyı kırıp beni kurtardı. Hatta maç öncesi sakatlanmasını istemediğimden, başka birini yardıma çağırmasını istedim ama o kapıyı kırıp çıkmamı sağladı. Umarım Tiago gece yarısına kadar kendine bir yer bulur" demekle yetindi.

kaynak: Fanatik

bomba gibi bir haber ne diyeyim yani :)))))))))))))))))))))))

0 yorum: