Tek Kaka Yetmez


Bugünkü Milan maçının son yarım saatini yakalayabildim, yani Milan'ın baskı kurmaya çalıştığı dakikaları. Ronaldinho'nun olmamasına şaşırsam da Ambrossi'nin varlığına şaşırdım. Hayır kendimi bildim bileli sevemedim şu adamı ve Milan'ı. Nesta'sız Milan savunması hiç birşeye benzemiyor. Senderos ve Nesta'nın gelişiyle o defans toparlanır ya beklere ne demeli. Hiç birşey üretemiyorlar. Zambrotta çok iyi isim tamam onu bi tarafa koyalım ya Favalli'ye ne demeli. Milan'ın yüzü eskidi bence, sen git Ronaldinho'yu getir sonra kalede Abbiati'ye görev ver. Bari Coupet'yi alsalardı hem bedavaydı, şu an Milan kalesinde Orkun bile oynar. Orta sahaya dencek söz yok Shevchenko'nun gelişiyle forvette güçlendi. Ama tüm bunlara rağmen halen Milan'ı izlerken sıkılıyorum, şu maçta Kaka bile sıradan gözüktü (sakatlığın etkisindendir belki ama) Mesela Seedorf'u görmek istemiyorum şu kadroda artık ama nedenini bilmiyorum. Sıkılmışımdır belki bu kadrodan, kaleye birini almışlardı ya unuttum. Gelecek vaadeden Brezilyalıydı, iyi bi kaleci fakat Kalac gibi birine geçen sezon tahammül eden bünye onu oynatabilirdi aynı Lyon'un bu yıl yaptığı gibi. Milan çok sıkıcı, Genoa kontratakları olmasa yarım saatte dayanamazdım bu maça, geçen yıl Milan maçı görünce kanalı değiştirmem gibi. Seedorf mu sıkıcı yapıyodur nedir bu oyunu ya da Favalli ama bi sıkıcılık bi olağandışılık var.

Son model arabayı 1. vitese takıp onunla zorluyorlar gibi motor bağırıyor vites değiştir diye ama Ancelotti den midir başka nedenlerden midir bilmem Milan bayıyor. Kendimce karar aldım artık ilk 11 e bakıp ona göre karar vericem Milan maçı izlemeye, hayal kırıklığı ve can sıkıntısına neden oluyor çünkü. Milan'ın sıkıcılığı belkide formasındadır, senelerdir değiştirmedikleri o çizgili kırmızı siyah formasında. Bilgin Gökberk stili bir yazı yazmayıda başardım, artık tek isteğim kaldı. Ömer Üründül gibi yorum yapabilmek, ona da gelir sıra yakın zamanda umarım.

2 yorum:

Mustafa dedi ki...

yapma be anıl. seedorf gibi topçum olsun dünyaya borcum olsun. süper bi oyuncu. bencede bi değiiklik şart. sıkıldım aynı takımdan. defans ve kaleci kurgusunu değiştirsinler. orta saha ve forvet fena değil. formada baydı harbiden :)

anilkos dedi ki...

bilmiyorum abi valla ön yargı bu işte,sevmiyorum sevemedim şu seedorf'u.formalar içinde cemil ipekçiye uğramalılar bence bi ara.