Takımını kurtardı, kendisini yaktı!











Yaptığı kurtarışlarla Antalyaspor’un bir puan almasında başrolü oynayan kaleci Ömer, maçtan sonra seyirciye yönelik davranışı yüzünden 2. sarıdan kırmızı kart görünce adeta çılgına döndü

Maçtan sonra sahada istenmeyen görüntüler vardı. Yaptığı kritik kurtarışlarla kırmızı-beyazlı takımın bir puanla sahadan ayrılmasında başrolü oynayan kaleci Ömer Çatkıç, hakem Bülent Yıldırım’ın karşılaşmayı bitiren düdüğünden sonra Galatasaray seyircisine döndü. Ömer’in kollarını bağdaş yaparak hareketsiz durması sarı-kırmızılı seyircileri adeta çılgına çevirdi.
Ömer’in bu davranışına sinirlenen Lincoln, tecrübeli kaleciyi iterek yere indirdi. Hakem Yıldırım, seyirciyi tahrik ettiği gerekçesiyle sarı kartı bulunan Ömer’e ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Yıldırım, Lincoln’e de sarı kart çıkardı.
Ömer kırmızı karttan sonra çılgına döndü. Bülent Yıldırım’ın üzerine yürümek isteyen deneyimli file bekçisini Antalyasporlu yardımcı antrenörler ve futbolcular güçlükle sakinleştirdi. Taraftarlar da koltukları kırarak sahaya attı.

Sessizce protesto ettim
Olaylara Ömer’in, son dakikalarda Milan Baros’la olan bir diyalogu neden oldu. Çek oyuncunun ayağıdan kaptığı bir topu Baros’a uzatınca tribünlerden küfür yiyen Ömer, maç sonrası sessizce durarak seyirciyi protesto ettiğini söyledi. Tecrübeli kaleci, “Mübarek Ramazan’da anneme, aileme küfür edilmesi beni çileden çıkardı. Ben maçtan sonra tribünlere doğru durdum ve sessiz bir tepki verdim. Bana küfür eden kişilerin annelerinin ellerinden öpüyorum” dedi.

Milliyet

2 yorum:

anilkos dedi ki...

hem kendini yaktı hem galatasaraylıları yaktı.

ziggytheking dedi ki...

gassaraylıları asıl yakan 1.5 senede hiçbir b.k yapmayan, bi de üstüne utanmadan gidip rakip takım kalecisine omuz atan lincoln'dür.