Sıvacı Güiza


Ona sıvacı diyen ben değilim kendisi dedi bunu. "Gol atamazsam sıvacı olurum"diye. Kendisine karşı bi garezim yok, tamam verilen para dışında garezim yok. Transfer sezonu başında keşke gelmese diyodum ezeli rakibimize. Biz golcü ararken de tam bizlik bi adammış diye iç geçirirdim. Kafa toplarında etkili, son vuruşlarda başarılı bir adam. Ayrıca pasör özelliğide mevcut, yani gol krallığı adayıydı pratikte. Fakat herşey göründüğü kadar kolay olmuyor. Daha sonraları Güiza hakkında fikrim çakma Ümit Karan olmasıydı. Düşündüm sonra "Acaba Ümit ispanya'da 20 gol atsa 14 milyon euro eder mi?" diye. Etmez dedim kendi kendime fakat ilk 3 haftaya baktığımızda ikili arasında hiçbir fark yok maaş çekleri dışında.

"Gol kralı" Güiza imajı yavaş yavaş "İspanya'nın Zafer Biryol'uymuş hacı" imajına bırakıyor yerini.S elçuk Yula dışında destek verende kalmadı, eh zaten Selçuk Yula 4-5 oyuncu değişiklik hakkı olduğunu sanmıyor muydu? Herneyse Güiza'nın katkı yapmasını bende isterim, neticede İspanya ligi gol kralı gelmiş Jardel misali. Olmuyosada Kezman gibi olmuyor de kardeşim, gelmeden 2o-3o gol atarım demek kolay tabi. Aragones te Semih'e versin artık formayıda milli takım için faydalı olsun bari. Sahi şu resme de bakınca hakketen sıvacı tipi yok mu hafiften?

5 yorum:

Mustafa dedi ki...

"İspanya'nın Zafer Biryol'uymuş hacı"

son 3 haftalık performansı iyi özetlemişsin anıl.

bu arada zafer biryol bizim takımda. mersin idman yurdunda. iki haftadırda boş geçmiyor laf söyletmem kendisine. 10 numaramızda altan aksoy :obbbaaaaaaa:

Kaan Mert dedi ki...

Ya aslında öyle 20-30 gol atarım demekle olmuyor da Fenerbahçe'nin şu ana kadar oynadığı tüm karşılaşmaları izlemiş biri olarak Güiza'yı eleştirmiyorum hakkını veriyorum.
Adam takımın girdiği gol pozisyonlarının 3/4'ün de bulunuyor.. Gol pozisyonu yaratıyor kendi pozisyon buluyor hücum alanındaa bolca tehlike yaratıyor..
Gol atamaması elbet sorun ama atsın atmasın oldukça verimli oynadığı kesin..

anilkos dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
anilkos dedi ki...

yalnız gelirken 20-30 gol atarım diyip atamayınca ağıza düşüyor işte.hakan şükürde bütün pozisyonlarda gözüküyordu ama gol atamadığı için çok eleştiriliyor hatta akraba olunuyodu.hakan'ın tek suçu 14 milyon avro verilmemiş olması olsa gerek.güizaya bal yapamayan arı diyebiliriz bence.

Mustafa dedi ki...

kaan ben her defansında güiza'yı övüyorum. son hacettepe maçındada övdüm. sahanın en iyisiydi. ona top inmezse çocuk napsın. ben sadece gol atamamasını zafer biryola bensettiği için anıl'ı övdüm :D