Serkan Kurtuluş Galatasaray'da


Eyvah dedik sağ bek Linderoth' kaldı dedik! Barış, Sabri, Uğur ve Emre Güngör sakat. Çoğunlukla sağ bek oynayanda Erhan, Diyarbakırspor'a gönderildi. Galatasaray hapı yuttu derken muhteşem, muazzam bir transfer yaptı. Benim en beğendiğim genç oyunculardan biri. Yabancı sağ bek diye bende tutturmuştum. Nereden bileyim Galatasaray'ın Serkan'ı getireceğini. Serdar Kurtuluş kadar iyidir. Beşiktaş'ta zamanın da almaya çalışmıştı ama bi sonuç çıkmamıştı. Camiaya hayırlı olsun bu transfer...

Ayrıca Serkan sözleşme yenilemediği için Bursaspor'da kadro dışı bırakılmıştı. İki kulüp yöneticileri arasında bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanmış. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Serkan Kurtuluş'un önümüzdeki sezon da Bursaspor'la olan sözleşmesi sona eriyor...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gencecik bir oyuncu. geleceği parlak. galatasaray önemli bir iş yaptı.

Adsız dedi ki...

son dakika ama bomba bir transfer yani. sabri, barış, emre ve uğur yokken o yük sadece linderotha kalacaktı ama srkan kurtuluş geldi, çok da iyi oldu.

Mustafa dedi ki...

skibbe gidip halen linderoth'usağ bek oynatırsa biz daha ne yapalım bari. öyle bir durumda söven sövülmez yani. kovsan kimse bi şey demez. inşallah öyle bir gerzeklik yapmaz skibbe.

Kaan Mert dedi ki...

Bizim mahallenin çocuğudur Serkan ve abisi Serdar. Aslında Serdar kadar ön planda olmasa da Serkan'ında kumaşı oldukça iyidir.
Ve yararlı da olur şans bulduğu takdirde.
Eh artık marketten iki ekmek bi gazete alırken ayaküstü muhabbetleri yapamayacağız Serkan'la..