Paul Gascoigne


Sağlam Sigara Tiryakileri adında bir post atmıştım. Paul Gascoigne'de bunların içerisindeydi. Şimdi okuduğum bir haber beni çok üzdü. Kendisi sigara ve alkolden tanınmayacak hale gelmiş. İlgili haberi buraya yazıyorum, yorumlarınız beklerim;

Portekiz'de bir rehabilitasyon kliniğinde tedavi gören 41 yaşındaki efsane futbolcu Paul Gascoigne nam'ı diğer Gazza, önceki gün klinikten kaçmıştı. Ancak kaçışından 24 saat sonra Vilamora kentinde bir otel odasında aşırı alkol ve uyuşturucu almış halde, yarı baygın bulundu.

Otelden eşi Sheryl ve kızı Bianca'yı aradığı (21) anlaşılan Gascoigne'nin, bir süre sonra, yanına gelen eşi ve kızıyla tartıştığı ortaya çıktı. Eşi ve kızı tarafından yeniden kliniğe dönmesi için ikna edilmeye çalışılan Gascoigne'nin, onları bağıra çağıra ve küfrederek odasından attığını söyleyen görgü tanıkları, polisi aradı.

Olay yerine gelen ekip, efsane futbolcuyu yerde, yarı baygın halde buldu. Ambülansla hastaneye kaldırılan Gascoigne'nin kanında aşırı miktarda uyuşturucu ve alkol bulundu. Midesi yıkanan Gascoigne, bir süre daha hastanede tutulduktan sonra yeniden kliniğe yatırılacak.

57 kez İngiltere Milli Takım formasını giyen Paul Gascoigne 1985 ile 2000 yılları arasında Newcastle United, Lazio Roma ve Glasgow Rangers'da forma giymişti.

Londra'nın kuzeyinde Hertfordshire kasabasında yaşayan ve Şubat ayında 3 haftalık bir tedavi sonrasında taburcu edilen Gascoigne'un alkolü bırakmaması durumunda hayatını kaybedebileceği geçen Haziran ayında açıklanmıştı. Ancak eski futbol yıldızı yoğun tedaviye rağmen, bağımlılıktan kurtulamıyor. Bu son olay, durumunun ne denli kritik bir hal aldığını açıkca ortaya koydu.

0 yorum: