Ne Olur Çıkıp Şaka Desen?



Büyük adamdı Alparslan Dikmen. Bayram tatiline giderken kaza yapıp , hayatını kaybetti. İnanılmaz üzüldüm. Körü körüne fanatik değildi. Fenerlisinden Beşiktaşlısına herkes tarafından sevilen bir "insan"dı. Yazacak çok fazla şey bulamıyorum , hala şokunu atlatamadım. Yazılanlar konuşsun artık;

Kapalı üstten geliyor;

"Alpaslan Dikmen,Sanki Süpermen,Sanırsın Batman Oooooooooo"

UltrAslan'ın Alparslan Dikmen için yaptığı beste;

"yıllar yılı hiç bıkmadın

büyük bir aşkla bağlandın

yeri geldi sabahladın

bütün ömrünü harcadın

**

şimdi söyle nerdesin sen

oldu mu bırakıp gitmen

keşke çıkıp şaka desen

ne olur ALPASLAN DİKMEN"

... Ve Alparslan Dikmen'in Beşiktaş'ın Optik başkanı öldüğünde yazdığı yazı. Büyüklüğünü kanıtlarcasına yazılmış bir yazı.

Ah be Optik! Taraftarlık aleminin renkli simasıydı Optik Mehmet… Beşiktaş Tribünlerinin Optik Başkanıydı...Güzel insandı… İyi arkadaştı… Çok kaliteli ve muhterem bir anne babaya sahipti. Hani tribün liderlerini aşağılamak için "Ne olacak işte, amigo…" derler ya, halt etmişler.

Üniversite mezunuydu O! Öyle böyle değil aslanlar gibi de Edebiyat öğretmeniydi… Ama siyah beyaz sevdası O'na mesleğini yaptırmadı. Zira uzak kalamıyordu Beşiktaş'tan… Öyle aşıktı işte!Maalesef bir Temmuz günü ve henüz 38 yaşında kalp krizinden kaybettik kardeşimizi... Gerçi farklı renklere gönül vermiştik belki ama eski tribüncülerin alayı çok iyi tanırdı birbirlerini. Zaten çoğumuz adeta beraber büyümüştük. Rahmetlinin cenazesinde farklı renkler vardı… Ve elbette kalabalık bir ultrAslan topluluğu oradaydı. Hatta mezarlığa kadar cenaze arabasının arkasından yürüdüler, Beşiktaşlı arkadaşlarımızla beraber.

Bizim gençlerden bazıları mezarlıktan ayrılırken şunları söylediler: "Abi, eskiler ne kadar da birbirini severmiş meğer... Ve hepiniz birbirinizi çok yakından tanıyorsunuz. Belki zamanında çarpıştınız ama anlaşılan o ki, o tip muhabbetler maçta kalıyormuş... Biz bunu gördük ve bu dostluğa burada canlı canlı şahit olduk."

Bu sözleri onlara söyleten belki de, mezarın başından dualar ederek en son kalkanlardan birinin ultrAslan lideri Sebahattin Şirin olmasıydı. Rahmetli Optik Başkan "Çok sevdik be abi!" derdi Beşiktaş'ı için… Biz de seni çok sevdik be Optik… Mekanın Cennet olsun!

ALPASLAN DİKMEN

0 yorum: