Michael Skibbe #2


İşte gönderecekler yerine şu gelecek, bu gelmelidir falan filan yazdık. Bu sefer Takvim gazetesi ortaya bir iddaa attı. Yazalım bizde. Yorumlarınızıda bekleriz;

Skibbe'nin yerine 3 aday

Kayserispor beraberliğiyle sabrı taşan Galatasaray yönetimi, Skibbe'nin yerine 3 aday belirledi... Bu isimler; Co Adriaanse, Mustafa Denizli ve Lucescu...


***
Skibbe gidiyor!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, takımın başına başarıyı sağlayacak bir hocayı getirmek için kolları sıvadı. Bu operasyonun milli maç nedeniyle verilen arada yapılması bekleniyor.

Ve Skibbe'nin ipi çekilmek üzere... Galatasaray'ın önce Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ardından Kayseri önünde 2 puan kaybetmesi Alman hocanın başına çorap örebilir. Sezon başından beri Skibbe'nin takıma iyi futbol oynatamaması nedeniyle Başkan Adnan Polat'ın genç hocayı göndermek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Galatasaray'ın hoca adayları arasında Adriaanse, Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu'nun ismi geçiyor.

Yönetimden destek aldı
Elindeki güçlü kadroyla daha iyi işler yapacak bir teknik adam arayışında olan Adnan Polat'ın yöneticilerden de bu konuda tam destek aldığı belirlendi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in hoca adaylarıyla görüşmelere başladığı ancak listedeki ilk ismin Hollandalı Adriaanse olduğu öğrenildi.

Salzburg'un başında
Kariyeri başarılarla dolu olan Co Adriaanse, mart ayında Avusturya Ligi takımlarından Salzburg'un başına geçti. 2005-2006 sezonunda Porto'yla lig ile kupa şampiyonluğu yaşayan ve Portekiz'de yılın teknik direktörü seçilen kurt hoca, 2004'te de Hollanda'da teknik direktörler için çok önemli olan Rinus Michels Ödülü'nü kazanmıştı.

Adriaanse, geçen yıl ise Katar ekibi Al Saad'ın başına geçmiş fakat kısa bir süre sonra görevinden istifa etmişti...

0 yorum: