Maç Öncesi: Porto-Fenerbahçe


Dün Semih'in ve Edu'nun oynayamayacağını yazmıştım. Can Arat'ı da Aragones ilk 18'e almamış. Stoperlerden biri sakatlansa oyuna girecek başka stoper yok galiba. Ben Fener'de 4 stoper biliyorum 2 si ilk 11'de ikisi de 18'lik kadroda yok. Ondan dua etmekten başka çare yok. Semih'in yokluğunda Dani Güiza tek forvet başlayacak. Uğur belki kesik yer Emre sola geçer, Josico ve Maldonado ön libero oynar. Kadroya bakmadım, birazdan muhtemel 11'ler açıklanır bende yazarım.

Bir sonraki postta iddaa tüyosu vereceğim ama Fenerbahçe maçı yok. Korkuyorum kardeşim işte bu takımdan. Sağı solu belli olmuyor. Geçen sene deplasmanlarda kötüydü bu takım ama İnter, PSV ve Cska'yı tek tek yendi ve gruptan çıktı. Sonrada Sevilla'yı eledi çeyrek finale kaldı. Chelsea'yi elinden kaçırdı. Gökhan ya da Kazım'ın şutlarından biri gol olsa maç uzatmaya giderdi. İkisi gol olsa Fener yarı finalde olurdu.

Rakip takımı bu sene izleyemedim ama kadrosu güçlü. En etkili oyuncuları Queresma'nın yokluğu önemli. İnter'e transfer olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Geçen seneki Beşiktaş maçlarında bize az çektirmedi. Maçta yoktu ama hep bitirici golleri o attı. Bi de o maçta Tarık Sektoui'yi beğenmiştim. O da oynayamayacakmış, Ramazan nedeniyle. Ne de olsa Müslüman adam. Dragao Stadı'nın atmosferi çok pis. FİFA ya da PES oynadım mı bu stadı tek geçerim. PES'te olup olmadığından emin değilim ama FİFA'da hep aynı stadı alıyorum. Ateşli taraftarları var. Zorlu maç işte kardeşim. Yazıyı bitirmeden muhtemel 11'ler de ulaştı elimize;

PORTO: Helton, Sapunaru, Rolando, B.Alves, Benitez, Pele,
L.Gonzalez, R.Meireles, Rodriguez, L.Lopez, Hulk

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım,
Selçuk, Maldonado, Alex, Uğur (Emre), Güiza

Son olarak uyduda hangi kanal veriyor bilgisi olan bi yazsın. Bende birazdan araştırmaya başlayacağım. Donanım Haber Forumları ilk tercihiniz olsun.

0 yorum: