Liverpool 2-1 Manchester United


Torres sakattı. Gerrard ise oynayıp oynamayacağı belli değildi. Rafa Benitez ikisinide yedek soyundurdu. Gerrard maçın 68. dakikasında Benayoun yerine oyuna girdi. Riera ilk defa taraftar önüne çıktı. Gerrard'ın yokluğunda orta saha Alonso'ya emanet edildi. Keane ise tek forvet başladı maça.

ManU maça sağda Wes Brown ile başladı. Niye başladığınıda anlamadım. G.Neville sakat herhalde. Görünürde 4-3-3 taktiği gibi duruyor ama Rooney, Tevez ve Berbatov'un arkasında oynadı.

Tevez ile erken gelen gol Liverpool adına planları bozdu. 26. dakikada Wes Brown ile Van der Saar arasındaki anlaşmazlık sonucunda Riera basınca gol oldu. Wes Brown'a yazıldı gol :)

Liverpool ikinci yarı Riera'nın bulunduğu sol kanadı çok iyi kullandı ve Babel ile golü bularak maçtan galip ayrıldı. Rafa, 8 maçtır Ferguson'un bileğini bükemiyormuş. Ne olursa olsun bu takımın beyni Ronaldo kardeşim. Dönsün bir an önce...

5 yorum:

Sheed dedi ki...

bu sene chelsea'nin şampiyon olmaması büyük sürpriz olur benim için.. yine de c'yi beklemek lazım bi..

yalnız mustafa, neville bitti artık.. tamam brown da orda ahım şahım bi futbol oynamıyor ama geçen sene zaman zaman iyi kotardı o bölgeyi.. tabi united onbirinin oyuncusu değil ama neville'a tercih ederim kesinlikle..

Adsız dedi ki...

berbatov yaptığı asistle ne kadar yararlı olacağını gösterdi.

riera ne topçuymş be arkadaş. fener alsaydı sol kanadı coşardı.

Mustafa dedi ki...

cem, wes brown değil miydi ferguson'a res çeken. bu kadar para isterim öyle kulüpte kalırım diye. en sonundada vermişlerdi. bu adamın neyini beğeniyorlar anlamıyorum. manu gibi kulüpsün herkes sende oynamak ister. alamıyorsun sağlam bi tane sağ bek oyuncusu. g.neville'ın ölüsü bile oynar sağ bekte. sokayım wes brown'a, sana bi şey olmasın :)

Sheed dedi ki...

baba çok uzaklara gitme zenit maçını falan izle bi.. gary neville'ın ölüsü bile derken mübalağa olsun demişsin muhtemelen ama cidden öyle, hiçbi canlılık belirtisi göstermiyor..

öte yandan bi brown için seni mi kıracağım :) zaten ben de adam alınsın diyorum, yine hargreaves'e falan duacı olacağız bu gidişle.. ondan da ne kadar bek olursa artık..

Mustafa dedi ki...

o da öldü ya. hep sakatlanıyor. aynen mübalağa sanatını kullandım gary neville için.

ortak nokta bi sağ bek alınması :)