Kayserispor 0 - 0 Galatasaray


Maç hakkında pek bi şey yazmak istemiyorum. Sıkıcı, golsüz bir maçtı işte. Skibbe hakkında blogta değindik, hatta yol vereceklerde dedik. Şimdi yedek kulübesine bakıyorum ve Mehmet Topal yedek. Daha maç başından hata 1 Skibbe'den. Benide epey güldürdü. Sonra Barış sakatlanıyor öyle alıyor Topal'ı. Bu sefer Ayhan'ı sağa çekiyor. Topal libero oynuyor. Ayhan maç boyunca döküldü orada ya. 60'da falan alsana Lincoln'ü yap bir hamle işte. Aydın ile Arda'ya da nasıl 90 dakika dayandı helal olsun. Birinden birini alman lazımdı hoca. Hatta sen 73'de kurtarıcı diye Baros'u sürersen adamın ayağına topta değmez sıkı markaj yüzünden. Baros'u alıyorsun ne diye Ümit'i çıkarıyorsun. Dönsene çift forvete. Al Aydın'ı dışarı, sür oyuna Baros'u. 60-65 arası. Çıkar Ayan'ı girdir Lincoln'ü yine aynı dakikalarda. Bak bakalım takım nasıl bir hal alıyor. De Santcis'i de bu maçta kurtarıcı rolüne attı. Harbidende kurtardı yani. Büyüledi beni maç boyunca bu adam. Mondragon'dan sonra Galatasaray çok iyi bir kaleci daha gördü. Aykut çok ama çok zor alır formayı.

Bu adam Mehmet Topal'a takmış durumda geldiğinden belli. Linderoth, Barış'tan daha iyi sağ bek oyunuyor ama o da sırıtıyor be. Transfer sezonu bu akşam bitecek galiba. Adnan Polat takımı izlemiyor mu ne? Görmüyor mu bir takviye lazım olduğunu? Alparslan, Baros, Meira, Kewell ve De Santcis'i transfer ettik bu kadar yeter bütçemiz sarsılır bir transfer daha yaparsak diye düşünüyorda olabilir. Hem ligde hem Avrupa'da başarı elde etmek istiyorsan herşeyi yapman lazım Sayın Başkan.

Son olarak Kayseri'ye de değiniyim. Olembe ve Aghahowa çok süper oyuncular. Rakip savunmayı bozmaya çalıştırlar ama gol bulamadılar. Aghahowa galiba tek forvet oynadı. Ona destekçi lazımdı. Kayseri'de Mehmet Eren cezalı. Purovic, Ragıp, Aydın ve Cangela'da sakat. Mehmet Topuz ise tam hazır değil. Siz düşünün artık....

1 yorum:

Adsız dedi ki...

de santcis harbi kurtardı skibbeyi.