İbrahim Yattara#3

Tam kalkıyordum ki Yattara'nın Katar'ın Al Sadd takımına transferini gördüm. Gazeteler 15 milyon euro yazıyordu. Sadri Şener ise 20 milyon euro verseler göndermem demişti. Niye göndermek istemediğide çok açık. 1- Onsuz Trabzonspor'u gördü , 2- Onla kupa kaldırmak istediği için. Tayfun var yedeği, ona ben güveniyorum, Trabzon taraftarı güvenmiyor. İsaac ise kanat oyuncusu değil. Trabzon çift forvet oynuyor ve kanatların önemi çok büyük. Şimdi işleri biraz zor olacak. Yattara'dan korkan kulüpler ise maçlara daha rahat çıkacak.

Karabük maçı öncesi yapılan basın toplantısında Mahmut Aksu, "Küçük pürüzler var. Onlar giderildiğinde, bu gece imza atılacak" demiş. Transferde 10 milyon 800 bin euroya bitmiş. Ara transferde Trabzonspor'un yine hareketli olacağını şimdiden söylemek doğrudur. Ersun Yanal iyi bir sistem bulur. Gökhan ile tek forvet başlar gibime geliyor. Göreceğiz.

Son olarak bu transferi en çok Yattara istedi. Sadri başkan ne kadar satmayacağız dedi, ne oldu dedim ama Trabzon'da şu anda kazandığını Katar ekibinde 2 ya da 3 katını kazanacakmış. Turkcell Super Lig onun gibi bir futbolcu gördüğü için çok şanslı..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

transfer gerçekleşmedi.