İbrahim Yattara #2

Daha önce Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı ile ilgili bir şeyler karalamıştım. Şimdi Erman Toroğlu'nun Maraton programında ortaya attığı bir iddaa var. Onu buraya yazıyorum, yorumlarınızda beklerim;

"Yattara duyduğum ve bana gelen bilgilere göre son idmanda çok iyiymiş. Ama ne olduysa sonra sakat olduğu açıklanarak kadrodan çıkarıldı. Ancak olayın pek öyle olmadığı konuşuluyor. Yattara'nın son taksidini alamadığı, Song'a lüks bir araba alındığı ve kendisine araba alınmadığı için yönetime rest çektiği konuşuluyor. Trabzon yönetiminin bu konuda ne diyeceğini merakla bekliyorum.."

Ersun Yanal ise Erman Toroğlu'nun iddiası üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Şu anda Trabzonspor'da çok başarılı bir çalışma organize ediliyor. Yattara'nın şu anda hiç bir ödemesi içeride yok. Hatta bazı oyuncuların gelecek ödemeleri de yapıldı. Bu çok çirkin bir dedikodu. İbrahim Yattara çok profesyonel bir futbolcu. Bunlar çok çirkin ve yanlış sözler.."

Yatttara'nın nasıl rest çektiğini hepimiz biliyoruz. Ondan kıllandım ben. Beklemedeyiz. Sayın Hüseyin İlkin Yaman kardeşimden bi açıklama bekliyorum..

1 yorum:

torres dedi ki...

bir sıkıntı yok . gerek sadri baba , gerek ersun yanal bu konu hakkında açıklamalar yaptı . bu iddaaların çıkış noktasıda , stata bedava girmek için uğraşan bir taraftar grubu diye biliyorum . yani benim kulağıma öyle geldi . sıkıntı yok , cuma akşamı yattara sahada yerini alacak .

maçta çarşı 'ya baya yakındım =)