Galatasaraylı Yazarlar


Saolsun arkadaşlardan olumlu tepkiler alınca bizim takımın yazarları da değerlendireyim dedim. Bunları da verdikleri gaza göre değerlendirmeyi düşünüyorum.


1)Negatif Gaz Verenler: Efendim bu yazarlar takımı eleştirerek doğru yola sokacaklarına inanırlar, takımın Uefa Kupası kazanan takım gibi oynamasını isterler sürekli. Alınan oyuncuları beğenmezler; "Nerde o Hagili, Popesculu takım" derler. Genellikle Lincoln'e en çok laf atan yazarlar bunlardır. Kimdir peki bunlar; İsmet Tongo, Hıncal Uluç, Selim Benezra, Hakan Dilek, Aydemir Akbaş(!)

2)Bas Gaza Aşkım Yapanlar: Dinlemesi en keyifli olanlardır, her şartta, her durumda takımı savunurlar ve ışık var derler. Işık görmedikleri zaman ise takım bitmiştir zaten, transferleri adam gibi değerlendirirler ve apaçi Fenerbahçe yazarlarıyla epeyce çekişirler televizyonda. Şahsen ben Galatasaraylı olarak en çok bu yazarlardan keyif alıyorum çünkü Polyanna gibi en kötü durumda bile iyi bir yön bulur bu yazarlar. Galatasaraylılar okumaktan çekinmesin bu isimler; kimdir peki bunlar: Gökmen Özdenak, Ahmet Çakır, Osman Tanburacı, Osman Şenher...

3)Doğru Yorum Yapanlar: Okuması belkide en az keyif verenlerdir çünkü doğruyu söylerler. Gaz vermekten acizdirler fakat takım güzel oynadığında en çok onların yazılarını okumak zevk verir. Futbol bilgileri ortalamanın üstündedir diğer yazarlar gibi " Şu 8 numara çok güzel oynuyo"demezler. Kısacası yenilgi sonrası değil ama galibiyet sonrası Red Auerbach'ın purosu misali çok iyi giderler. Kimdir bunlar dicemde sayıları azdır bunların. Şükrü Kanber, Zafer Ertem...

Not:Fenerbahçede delikanlı yazarlara Gürcan Bilgiç'i eklemeyi unutmuşuz, okuyosa(nası okuycaksa lan) özür dileklerimizi iletiyoruz.

0 yorum: