Futbol'da Öne Çıkan Başlıklar


Ligler devam ediyor ama transfer dedikoduları halen sürüyor. Ben elimden geldiğince gelişmeleri her hafta yazacağım;

- Barcelona, Chelsea'li Kalou'nun peşine düşmüş. Scolari sezon başında Kalou'yu satabileceklerini söylemişti.

- Cisse'yi kadrosuna katarak taraftarlarını sevindiren Sunderland, Villareal'in gelecek vaad eden İtalyan oyuncusu Guiseppe Rossi'nin peşine düşmüş.

- Arsene Wenger, Arda Turan'ı kadrosunda görmek için transfer komitesine talimat vermiş. Kewell gelince çocuğun önüde kapanmıştı. İyi bir paraya ara transferde satın gitsin.

- Arap Şeyh'i Karim Benzama'yı da City kadrosuna katmak için çalışmalarına başlamış. Değerinin 2 katını verirlerse Lyon kaçırmaz, bu işlerde zekidir.

- Fulham, gelecek sezon Schalke ile sözleşme bitecek olan 29 yaşındaki golcü oyuncu Peter Lövenkrands ile temaslara başlamış.

- Bolton, City'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gelson Fernandez'i kadrosuna katmak için kolları sıvamış. City adı duyulmuş oyuncu almak için Gelson'a yol verebilir.

- Chelsea, yaz döneminde Herta Berlin tarafından serbest bırakılan Mineiro ile her konuda anlaşmış.

- Everton, ara transfer döneminde Newcastle'lı Michael Owen'ı kadrosuna katmak için kolları sıvamış. Güzel transfer olur ama Yakubu ya da Saha'dan birini önü kesilir. Owen'ı oynatmak zorundasın. Kesik yiyen Saha olur. Yakubu'nun performansı iyi şu anda.

- Tottenham menajeri Juande Ramos, eski oyuncusu Diego Capel'i takımında görmek istermiş. O kadar transfer yapıldı, genç oyuncu alındı. Son maçta içeride Wigan ile berabere kayıldı. Taraftara yazık ya.

- Robinho'yu City'e satan Madrid ondan doğan boşluğa Arshavin'i alıp katmak istiyor. Transfer için ayrılan bütçe 22 milyon euro. Higuan'da sakatlandı. Nistelrooy ve Raul'un alternatifi yok.

0 yorum: