Fenerbahçe'den Kaleye Transfer


Haberin Fotomaç kaynaklı olduğunu söyleyeyim şimdiden. İster inanın, ister inanmayın ama inanmayan daha çok olur. Tolga Zengin adını ortaya atmış bu gazete. Mantıksız değil aslında. Volkan Babacan'a güvenmeyi tercih etmiyorlar doğal olarak. Olursa zaten ara transferde olur. Gençlerbirliği maçının kahramını olursa Volkan Babacan, Tolga Zengin dosyası bence kapanır. Şu ligde yerli olarak beğendiğim iki kaleci var. Biri Tolga diğeri de Serkan Kırıntılı. Serdar'ı saymıyorum gittiği için. Olsaydı Fener için çok iyi olurdu.

Sözleşmesi sene sonunda bitiyormuş. Ersen Martin'in kulübü Huelve'da peşine düşmüş Tolga'nın. Fenerbahçe'li yöneticiler ara transfer döneminde sözleşme yenileme diye uyarmışlar. Bonservis bedeli ile Tolga'yı transfer edeceklermiş. Eğer Tolga sözleşme yenilememede kararlı olursa Trabzonspor yazın bedavaya gitmesin diye belli bir ücret karşılığında Fener'e yollar düşüncesindeyim. Sözü yine Trabzonspor'un bilge kalemi Hüseyin'e bırakıyorum...

3 yorum:

torres dedi ki...

fotomaç diyorum , bir düşünün diyorum aradan çekiliyorum =)

o değilde ersen martin , hadise ile birlikteymiş moralim bozuldu bak ..

Adsız dedi ki...

fotomaçın 3 dediğinden 2 si yalan 1i ise saçmalık oluyo genellikle.

Adsız dedi ki...

kayip olmaz. trabzon taraftalarinin slvya lisans alsin diye sabirsizlandigini belirtmek isterim. ayrica yedegi onur'un bile taraftarlar arasinda daha cok sevildigi bilinen bir gercek.