Fenerbahçe'de Sakatların Son Durumu #2


Sivasspor maçının ardından hemen Kiev maçının hazırlıklarına başlamış Fenerbahçe. Alex oynamayacak demiştik ama Sivas maçında sahadaydı. Semih ise kafileydi ve maçın 80. dakikasında oyuna girmiş. İlk antremana Lugano, Alex, Selçuk ve Emre katılmamış. Selçuk'un bel ağrısı, Alex'in ise boyun ağrısı varmış. Sivas maçında sakatlanan Emre'nin, sağ arka adalesinde kas spazmı ve ağrı şikayeti olmuş ama çekilen MR temiz çıkmış. Durumları çok kötü değil bu 3 ismin, Kiev maçının kadrosunda olurlar. Tedavisi süren Josico salonda çalışmış, ne zamana düzelir allah bilir.

Sivas maçında sol dizine darbe almış Lugano ve ağrıları fazlaymış. MR'ı çekilmiş ve sol dizinde ödem oluşmuş. Tedaviye başlamışlar, yetişir herhalde Kiev maçına. Emre, Alex ve Selçuk'tan ayrı paragrafta yazdım durumu onlardan daha ciddi olduğu için.

Semih ise antremanda sol ayak bileğinden sakatlanmış. Adama nazar değdi vallahi, bi kurşun döktürsün. Bu ne sakatlık üstüne sakatlık. Zaten Güiza'yı gol makinası diye aldılar çöp öğütücü çıktı. Yarım MR sonucundan sonra Kiev maçında oynayıp oynayamacağı belli olacakmış.

Ve son olarak Fenerbahçe taraftarlara mücdeli haberi vereyim. Deivid dünkü antremanın taktik maçında yer almış. Bildiğiniz gibi sezon öncesi Avusturya kampında ayağı kırılmıştı. 6 ay demişlerdi, 3 ayda iyileşti adam, ayağına top bile değdi. Nazar değmesin!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bugün çekildi mr ve temiz çıktı. ciddi değilmiş durumu.