Esra Erol

Bizim memlekette genelde çöpçatan programları sevilmez, bu işi ön ayak olanlar da tabii... Programa katılanlar da nedense küçümsenir. İzlerken yakalandık mı da nedense aha sıçtık deriz. Bu ne lan? diye soran olursa da "amaan evde kalanları çıkarmışlar rating uğruna işte" falan deriz hatta...

Kimileri onun için "Dişi Beyaz" diyor. Bana göre de bu tanım ona cuk diye oturmuş durumda. Televizyonda gördüğüm kadarıyla neşeli, doğal, hop oturup hop kalkan birisi Esra Erol. Ve çöpçatan programları sunucularına da bambaşka bir boyut getiriyor.

Bugün biraz izledim programı yazıya başlamadan önce. Hanım kızımızda gördüğüm kadarıyla müthiş bir adap var. Eski eşiniz banyoda sırtınızı sabunlamanıza yardımcı olmuyor mu gibisinden bir soruyu bile utana sıkıla sorabilecek kadar... Ayrıca da kavga olsun rating artsın mantığından da oldukça uzak, izlediğim bölümlerde bu konularda oldukça hassastı en azından. Bir kavga falan olacağını anladığı an konuyu değiştiriyordu ve ortamın gerilmesini engelliyordu.

Evet, dişi Beyaz'ımız hakkında yazılacak daha çok şey var aslında. Ama aklıma da ilk aşamada bunlar geldi. En son Tuğçe Kıltaç için dilediğim şeyi sevgili Esra Erol için de diliyorum. Yolun açık olur umarım Esra Erol... Bir anda ne olduğunu anlamadan kaybolup gitmemen dileğiyle...

Bu arada bu yazıyı bir gün kendi adını google'da aradığında bulur mulursa eğer yazayım, bronz ten de oldukça yakışmış :)

0 yorum: