Bilardo Oynamak

Sezonun son tatilini yaptım son 1 hafta Antalya'da daha sonrada İzmir'e döndüm. Döndüğümün ilk günü kardeşim gibi sevdiğim 3 arkadaşımla birlikte buluşup takıldık. Yemekti gezmekti derken bir oyun salonuna girdik amaç biraz vakit geçirip eğlenmekti. Masa tenisiyle başladık hayatımda ilk defa oynadığım bu oyunda çok becereksiz olduğum hemen belli oldu konuya döneyim hemen yan tarafta da bilardo masası vardı. Arkadaşa hadi len bilardo da yapalım biraz dedim. Tabi bir sorun vardı dördümüzde daha önce elimize ıstaka bile almamıştık. Gereke etrafın sakin olması gerek 4 kişi olmamızın verdiği cesaretle oynamaya başladık. Amerikan bilardo bilgimiz teorik olarak vardı kuralları falan biliyoduk yani ama özellikle ilk 3-5 vuruşumuzda pratiğe dökemedik oyunu. Sonra sonra vuruşlar biraz düzelmeye başladı. Hele de ilk toplarımızın girdiğindeki havamız(sanırsınız avrupa şampiyonasından çıkıp geldik) acayipti. Ama eğlence ve aldığımız zevk biran olsun azalmadı 1 saat boyunca oyunu zevk alarak oynadık ve baya bi eğlendik hatta işi abarttık haftada bir gün bilardo günü yapmaya karar verdik. Eğer arkadaş grubuyla dışarı çıkarken ne yapalım diye düşünürseniz bilrdo oynamak aklınızda bulunsun. Nasıl oynadığınız önemli değil alınan zevkte pek bir değişiklik olmuyo. Kuralları bilin yeter.

9 yorum:

murarty dedi ki...

Arkadaşım nasıl bir arkadaş grubusunuz siz?Sen ilk defa masa tenisi oynamışsın(diğerlerini bilmiyorum) ve hiçbiriniz daha önce bilardo oynamamışsınız.Yaşlar kaç?Çok merak ettim.

Lord-1 dedi ki...

Valla genelde hep basket falan oynarız yada sinema yaparız çok merakta yoktu açıkçası bu kadar zevkli olduğunu bilmiyodum bilardonun. Masa Tenisi ise yeteneksiz olduğumu düşündüğüm için hiç oynamadım nitekim haklıymışımda=). Yaşlarda 19.

murarty dedi ki...

Masa tenisi için hemen karar verme .Ona ve kendine birkaç şans daha ver bence.Ben uzun zamandır oynamıyorum;senin yazını okuduktan sonra,acaip oynamak istedim.Kendine iyi bak.

Lord-1 dedi ki...

Denk gelirse oynarım ama bilardo kadar zevk almadım değer verip yorum yaptığın içinde teşekkür ederim.

anilkos dedi ki...

sana da oldumu murat zıplayan toplar,ben ilk oynadığımda genelde zıplıyodu vurduğum top:D

Adsız dedi ki...

yaa çok matraktı murat o gün yaa hele ilk vuruşlarımız.çağların masanın üstündeki hareketleri bide amaçsızca vurupta tamamen şansına giren toplarımız var ya kopardı beni yaa.hele son oyunda ki mavi topu sokuşum var ya xD manyakktı yaa:D:D

Lord-1 dedi ki...

Anıl valla masa tenisinde o kadar çok sorunum vardı ki topun sürekli sekmesi sadece biri.=)
Ercü o topları bi daha istesek sokamayız zaten.

Mustafa dedi ki...

çağlar da blogunda yazmıştı galiba bi aralar. eğlen murat'ım :)

Lord-1 dedi ki...

Evet masa tenisi hakkında güzel bir yazısı vardı Çağlar'ın.