Belçika Maçı #2


Mevlüt, Aurelio ve de Hakan Balta maçta oynayamayacaklar. Aurelio ve Balta'yı 18 içinde gördüm ama. Emre'de dönmüş herhalde ismi ilk on birde görünüyor. Aurelio yerine Topal oynuyor. Balta yerinede Çağlar Birinci oynayacakmış. Hiç izlemedim kendisini ama sanırsam Galatasaray'dan yetişme ve Denizlispor'da oynuyor. Yanlışsam düzeltirsiniz. Karşı takımda Sonck ve Dembele'ye dikkat. Servet ile Zan'ın işi zor. Balta geçen maçta bindirme yapmadığı için solda Arda'yı zor durumda bırakmıştı. Çok geride kalıyordu. İnşallah Çağlar, Gökhan Gönül abisi gibi çıkış yapar bol bol, tabi geri dönmek şartıyla :) İnşallah alacağız bu maçı. İspanya maçına kadar 12 puan toplarsak grup 1.liği için avantaj sağlarız.

Bi de Gökdeniz ile Emre kavga etmişler. Gökdeniz otobüste telefon ile konuşurken Emre bağırmış falan sonrada küfür etmiş. Gökdeniz sakatlığını bahane ederek kamptan ayrılmış. Emre ise annesinin hastalığı yüzünde kamptan ayrılmıştı ama Terim telefon ile arayarak kendisini geri çağırmış. Sen milli takım kaptanısın yapma etme canım benim. Örnek olman lazımken iice kendini yerin dibine sokuyon. Neyse fazla uzatmayalım..

Ahanda bu kadromuz: Volkan, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Çağlar, Colin Kazım, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal Arda, Semih, Tuncay

Yeneriz kafanızı yormayın...

0 yorum: