Avrupa Yakası #3


Bugün hep futboldan gittik. Hiç yazmadığım zamanda kızıyorlar, genelde gündemde futbol var. Dizi sezonlarıda yavaş yavaş başladı. Diziler hakkında da bi şeyler karalayacağız, şüpheniz olmasın. Gerçi okulda başladı ama blogu güncel tutmaya çalışıyoruz.

Avrupa Yakası sezonu açıyor. 5 sezon oldu galiba, yamulabilirimde. Kimler gitti kimler geldi ama o hep ayakta kalmasını bildi. En son Hümeyra gitti Ata geldi. Sacit gitti, Şener Şen gelecek diyorlardı. Böyle yaz sezonunda dedikodular ve haberler çıktı. Ata'nın gitmesiyle kan kaybeder denilen dizi daha fazla reyting aldı. Burhan Altıntop ve Gaffur'un emeği büyük bunda, daha çok Burhan tabi. Ata'nın gidişiyle izlemem diyenlerde artık geri döner ve daha fazla izleyici kitlesi olur.

Gülse Birsel'in yaptığı her işi takdir etmişimtir. Hem oynuyor hem yazıyor. Kolay bir iş değil. Allah kolaylık versin diyelim ve koltuğumuza kurulup ATV'yi açalım...Son olarak kaç bölüm oldu bilen var mı?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yazlık dönemi sıkıcıydı ama gürse birsel olayı bağlamayı iyi becermiş. atanın gelişini, gidişleri falan. şahika yine bomba :D