Arda Turan


Resim Bodrumda yaklandığı kız arkadaşı ile ama konu başka. Biz Arda'yı efendiliği ile biliriz. Yanlış olduğumu söylemek isteyen yorum bölümüne yazsınlar. Ağırbaşlı, beyfendi, hiç bir zaman şımarmayan bir futbolcu. Hele ki genç. İlk zamanlarında yakında bununda götü kalkar demiştim. Beni iyi göt etti. Hiç bir zaman beyfendiliğinden ödün vermedi bu kardeşim. İşiyle, futboluyla hep gündemdeydi. Zaman zaman kariyerinde düşüşler oldu ama onun ne kadar iyi olduğunu kimse inkar edemez. Son zamanlarda aşk kaçamakları ile gündemdeydi. Bi de yatta bi kızla sarmaş dolaş resimleri vardı ama Arda'nın bir açıklamasını görmedimi, duymadım. Neyse esas konuya gelelim. Spor sitelerini gezerken çok çirkin bir iddaa gördüm, onu buraya yazıyorum;

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Arda Turan'ın kendisini telefonla arayarak hakaret ettiğini ileri süren Meral Kural isimli bir bayan suç duyurusunda bulundu.

Savcılık futbolcu hakkında soruşturma başlattı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunan Meral Kural, kendisini arayan numara üzerinde yaptığı araştırma sonucunda telefonun Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a ait olduğunu tespit ettiğini ileri sürdü.

Kural, Arda Turan ile görüşmek için Galatasaray Tesisleri’ne gittiğini öne sürdü. Burada Arda Turan'ı göremediğini belirten Kural, aynı numaradan yine arandığını ve hakaret edildiğini iddia etti. Kural, Turan'dan şikayetçi olduğunu belirtti.

Kaynak: Tolga Atar/Bugün

Allah bilir çocuğa neler yapmıştır. Yakında konu aydınlanır bizde daha rahat yazarız. Numara tespit edilmiş, suçlama doğru gibi. Normalde suçsuz benim gözümde ama bu ülkenin bir kanun ve yasası var. İyi tazminat alır Meral Kural denen bayan..

0 yorum: