Şampiyonlar Ligi Gecesi#2


E grubunda Villareal, zorlu ManU deplasmanından 1 puan çıkarttı. Ronaldo'nun bu maçta oynayacağını söylemiştim. Sonradan oyuna girdi. Hayal kırıklığı ile başladı bu sezona ManU hem ligde hem CL'de. Bir an önce Ronaldo formunu bulsunda Manchester'da toparlanma dönemine girsin. Bir takım tek futbolcu ile yürümez kuralı ManU için geçerli değil. Gruptaki diğer maçta Celtic-Aalborg ile berabere kalmış. Celtic'den gollü galibiyet bekliyordum, Aalborg süpriz yaptı.

F grubunda Lyon-Fiorentina maçı gollü geçti. Fiorentina, Lyon deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardı. Lyon'da 2 golü Benzema, Fiorentina'da ise Gilardino attı. 2-0'dan maç verdi gerçi Fiorentina. Daha atak oynayacağına defansa çekilince kalede 2 gol gördü. Maç berabere bitti. Grubun diğer maçında tahminlerimizdeki gibi B.Münih, Steau'yu zorda olsa geçti. Van Buyten'in attığı gol ile kazanmayı bildi.

G grubunda Fenerbahçe yenildi, Arsenal'de 1 puanı zor kurtardı Kiev deplasmanında. 10 numara Gallas'ın 88. dakikada attığı golle Arsenal 1 puana razı oldu.

H grubunda Juventus, Zenit'i 1-0 ile geçti. Del Piero attı. Real Madrid'de sahasında Bate'yi 2-0 yendi. Ramos ve Nistelrooy attı.

CL 08/09 Matchday 1/2

2 yorum:

Adsız dedi ki...

del piero ne gol attı be öyle. 25 metreden, helal olsun.

Adsız dedi ki...

güzel goldü güzeeell.