Barclays Premier League, Digiturk'te


Yarın başlayacak olan İngiltere Premier Lig maçları 2010 yılına kadar iki sezon süresince DIGITURK tarafından HD kalitesi ile sporseverlerin beğenisine sunulacakmış.

İyi kötü Fox'tan izliyorduk, bu kadar eleştirip elimizdekinden olursak dizimizide döveriz kendimizide döveriz. Şimdi ben ne yapacağım ya. Digitürk vardı ama artık yok. Şans ya işte. Bir ara hem Digitürk hem de Fox verecek diyorlardı ama şöyle bir baktım Fox'un yayın akışına ama maç görünmüyor. Bilmiyorum ne yapacağız..

Ayrıca Digiturk üyeleri Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası, Brezilya Ligi, Rusya Ligi ve İngiltere’nin en prestijli liglerini izleyecebilecekmiş. Pederi kandırsam mı ne yapsam acaba?

3 yorum:

lancashire dedi ki...

http://www.ntvspor.net/pages/26717.asp

ntvspor.net ten izleriz artık özetleri :)

Adsız dedi ki...

abi spormax kanalında yayınlandığını yazmayı unutmuşsun herhalde. kim gider parayı basıp dekoder alır bilmem ama uydusu olanlar iyi tarasın kanalları, ingiliz kanalı bulurlarsa oradan güzelce izlerler.

Adsız dedi ki...

gerçektende bu kadar küfretip kanala sonrada ondan olunca insanın sinirleri bozuluyor. en kötü sesi kapatıp izliyorduk. ntv den atak bekliyordum ama digitürk bastı parayı aldı arkadaş. lanet olsun paranın gücü.