Sinan Engin


Baba çıkıp yine açıklama yapmış. Ağzını tutamamış. Bu adamın açıklamaları yüzünden takıma nazar değiyor. Kendisi hiç sevmem. Zamanında Yıldırım Demirören'in arkasından konuşup sonrada geri dönünce yalakası olmadı mı? Akşam gazetesine verdiği o demeci buraya yazıyorum. Yorumlarınızı beklerim;

" Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Siyah-Beyazlı takıma yetişebilmek için daha çok transfer yapması gerekir. Bizde zaten yıldız futbolcular var; rakipler bunu iyi bildikleri için transfer yarışındalar." dedi

" Fenerbahçe ve Galatasaray’ın son günlerde transfer ettiği isimleri sürekli “yıldız” diye kamuoyuna lanse ediliyor. Bizde Holosko, Bobo, Delgado ve Serdar Özkan gibi bir çok isim var. Bir de rakiplerimizin aldıklarına bakıyorum; bizimle yarış edebilecek durumda olmadıklarını görüyorum. Eğer Beşiktaş’ın kalitesinde takım kurmak istiyorlarla rakiplerimizin daha çok transfer yapmaları gerekecek” diye konuştu.

Hedefimiz UEFA Kupası’nda finale yükselmek. Tüm planlarımızı finale göre yaptık. Zorlu kulvarda kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Bunun yanısıra Turcell Lig’de ve Türkiye Kupası’nda da şampiyon olacağız” dedi.

Eh be paşam. Ne söylemek istediğini basın yerine ilk önce geç aynanın karşısında söyle. Sonrada bunların ne kadar saçma açıklamalar olduğunu düşün. Zaten kendin konuşmaktan vazgeçersin. Ben açıklamalarda yanlışlık payı olduğu için değil sadece diğer kulüplere dalaşmaması gerektiğini düşünüyorum. O denilen "Beşiktaşlılık" duruşunu sergilesin..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu adam kesinlikle gündemden düşmemek için bu tip açıklamalar yapıyor.

Adsız dedi ki...

itici bir insan.

Adsız dedi ki...

bu adamı menajer diye getiriyorlar işte. sonra kulübün anasını ağlatıyor peh peh

Adsız dedi ki...

bunu menajer diye takımda tutan zihniyete s.kayım afedersin.