Serdar Taşçı


Kendisi Stuttgart'da top koşturuyor. 20 Ağustos'da Almanya'nın Belçika ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrılmış. Bundan öncede kadroya alınmış ama hep sakatlanmış maçlarda. Tekrar kadroya alındığına çok sevinmiş..

Saolsun Halil, Hamit, Nuri, Yıldıray bizi kırmadılar ve milli takımda oynadılar ama bu erif iyi yamuk yaptı bize. Serdar Taşçı, Mesut Özil, Ümit Korkmaz, Kaleci Ramazan, Eren Derdiyok, Gökhan İnler sadece şu anki elimizden kaçırdığımız gençler. Biz bu kafayla daha gidersek çok türk futbolcu kaçırırız. Dip not olarak düşeyim bunuda. Nuri'yi gelecek senelerde a takımda göremezsek o da isyanı bayrağını çeker gibime geliyor. Bi köşeye not etmek lazım..

2 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

serdar taşçı'yı elimizden kaçırdığımızı söylemek milli takım yetkililerine biraz haksızlık olur gibime geliyor. adam kendisi istemedi türk milli takımında oynamayı. aynı barış özbek ve mesut özil gibi.

Mustafa dedi ki...

abi önceden adamla ilgilenmeyip yol katettikten sonra iletişim kurunca o da huysuz oluyor. ben yadırgamıyorum doğup büyüdüğü yere hizmet etmesine. sadece kaçan balığın büyük olduğunu belirttim.