Ronaldo Manchester City’ye


Şu an boşta ve uzun bir süredir ortalarda gözükmüyor Ronaldo. En son sahalarda Şubat ayında oynanan Livorno maçında Milan forması giymişti. Ronaldo bu maçta dizindeki tendonlardan bir tanesi kopmuştu ve sakatlanmıştı. Paris’de geçirdiği başarılı operasyon sonrasında dokuz ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ronaldo’nun iyileşme sürecinin iyi gittiği belirtilmesine rağmen Milan, oyuncusuna yeni bir teklif götürmeyerek Brezilyalı’nın serbest kalmasını sağlamıştı.

Flamengo gibi birçok kulüp ile adı geçen Ronaldo, Daily Telegraph’ın haberine göre Premier Lig ekiplerinden Manchester City’ye imza atabilir. Ticari nedenlerden ötürü büyük bir ismi kadrosuna katmak isteyen Man City’nin, transfer sezonunun bitimine az bir süre kala üç kez Dünya’nın en iyi oyuncusu seçilen ve Dünya Kupası tarihinde en çok gol sahibi olan Ronaldo’dan daha iyi birini bulması zor gözüküyor.

Haberde haftasonuna kadar transferin netlik kazanacağı bildirilirken, transferdeki en büyük engelin Brezilyalı’nın henüz belli olmayan sağlık durumu olduğu söyleniyor. Yaz başında bir başka yıldız Ronaldinho’yu transfer etmek isteyen Manchester City, bu oyuncuyu Milan’a kaptırmıştı. City’nin bu transferde ise ciddi bir rakibi bulunmaması, İngiliz ekibinin işini kolaylaştıracak gibi gözüküyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

efsane geri dönüyor :)