Robinho-Chelsea Yakınlaşması #2


Madrid, Chelsea'nin 25 milyon euro olduğu tahmin edilen ilk teklifini reddetmişti. Bu teklif 2005 yılında Madrid'in Santos'a Brezilyalı oyuncu için ödediği bedele yakın bir miktardı. Madrid yöneticileri ısrarla Robinho'nun kulüpte mutlu olduğunu ve kalacağını söyleseler de, menajer Wagner Ribeiro devamlı olarak transfer spekülasyonlarını arttırıcı açıklamalar yapıyor. Robinho da Chelsea ile tüm şartlarda anlaştığını itiraf etmişti.

Yıldız oyuncu, ilk olarak adının Cristiano Ronaldo transferinde takasta geçmesiyle huzursuzlanmıştı. Bunu kendini rencide eden bir hareket olarak tanımlıyordu. Ufak bir sakatlık yaşamasının ardından İspanyol devinin kendisinde Olimpiyatlar için vize vermemesi, oyuncunun ayrılma niyetini iyice arttırdı.

Daily Star, masanın üstünde Madrid'le hala beş yıllık bir kontrat olmasına rağmen, genç futbolcunun 31 Ağustos'daki transfer sezonu kapanışına kadar Chelsea'ye geçmek istediğini iddia ediyor. Mavi beyazlılar da tekliflerini 30-32 milyon euro civarına kadar yükseltmeye hazır. Gelişmeleri merakla izliyoruz..

Robinho-Chelsea Yakınlaşması#1

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bi ara 60 milyon euro diyordu madrid bonservisi için.