Pavlyuchenko Tottenham'da


Euro 2008'in parlayan yıldızlarından birisi Roman Pavlyuchenko, takım arkadaşı Arshavin ile beraber. Doğuş 1 ay önce kadar Tottenham-Pavlyuchenko yaklaşması hakkında yazmıştı. Daha çok Tottenham, Arshavin ile ilgileniyordu ama o transfer çıkmaza girdi. Bugün ise Spartak Moskova başkanı bu transferin doğru olduğunu söyledi. Hani kime niyet kime kısmet derler ya Pavlyuchenko transferi aynen böyle oldu.

Roman Pavlyuchenko: "Şunu söyleyebilirmki Kiev'de oynamayacağım ve Tottenham'a gidiyorum. Şu an için vizemin çıkmasını bekliyorum. Çıkar çıkmaz İngiltere'ye gideceğim. Juande Ramos'la henüz tanışmadım. Ama benim gibi bir futbolcudan memnun kalacağına eminim." dedi.

Spartak Moskova başkanı Eduard Nisenboim: "Şu an için transferin bitme aşamasında olduğunu söyleyebilirim. Sözleşmeler henüz imzalanmadı. Yalnızca sözlü anlaşmaya vardık." dedi.

Bir-iki güne kadar bu transferde resmiyet kazanır. Bu transfer ile Berbatov'a Manchester United yolları göründü. Tottenham yaptığı yatırımların meyvesini alsa bari ligde..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

benim çok beğendiğim bir golcü.

Adsız dedi ki...

euro 2008 den önce adını duydum dersem yalan olur ama futbolu ile hayran bıraktı bizi.