Partizan 2 - 2 Fenerbahçe


Baya bi site gezdim resim için ama en uygunu budur dedim. Güiza'nın gol attıktan sonraki okçu resmini bulsaydım hoş olacaktı ama napalım işte. Bu arada resim İHA'nın sitesinden..

Fenerbahçe çok kötü başladı maça. 11. dakikada Paunovic ve 14. dakikada Bogunovic'in attığı goller ile kısa süreli bir sarsıntı yaşadı. Yenen iki goldede açık ve net şekilde defans ve Volkan'ın zamanlama hatası vardı. 22. dakikada atılan 3. gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayılmıştı. 37. dakikadaki Diarra'nın Volkan'ın yanından yuvarladığı top az farkla auta gitti, pozisyonun sonlanması ile herkes derin bir of çekmiştir. İlk yarı çok basit hatalar yaptı takım ama 2. yarı çok iyi oynarak dengelediler. Alex'in topu önüne alışı ve rakibini ekarte edişi şahaneydi. Zaten orada düşürmeseydi gol olacaktı pozisyon. Topun başına geldi ve kaleciyi ters köşeye yatırarak soyunma odasına takımını moralli götürdü. İlk yarıda Güiza istediği topları alamadı. Semih orta sahaya daha çok yardımcı rolünü üstlendi ve etkisiz kaldı. Kazım ise nedensiz bir şekilde tutuktu.

Fenerbahçe 2. yarıya hızlı başladı. 50. dakikada Lugano'nun ortasında Semih topu Güiza'ya indirdi ve okçu Fenerbahçe'ye hayat verdi. Skorun 2-2 olmasıyla Fenerbahçe daha rahat bir top oynadı ve bu dakikadan sonra Partizan'ın kaleye geldiğini göremedim. Fenerbahçe maçı kontrolüne almıştı. Aslında bir gol daha iyi olurdu ama bunada şükür. Şimdi İstanbul'a avantajlı döndü takım.


MTK maçının kadrosu ile çıktı Fenerbahçe. Zaten elindeki en iyi kadro bu ilk 11 için. Selçuk'un hem ilk yarı hemde ikinci yarı yaptığı hataları görünce gözüm korktu. Fenerbahçe Devler Ligi bileti için 27 Ağustos'da Partizan'ı Şükrü Saraç0ğlu'nda ağırlyacak..

FK PARTİZAN: Mladen Bozovic, Stevanovic, Dordevic, Paunovic, Lazic (Cadikovski dk. 88), Bogunovic (Marinkovic dk. 78), Petrovic (Maletic dk. 72), Sikimic, Knezevic, Diarra, Obradovic
YEDEKLER: Bozovic, Miljkovic, Ngambi, Ljajic

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım (Burak dk. 55), Selçuk, Alex, Uğur (Maldonado dk. 84), Semih (Emre Belözoğlu dk. 61), Güiza
YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Önder, İlhan

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şah ve mat biladerim seninde dediğin gibi selçuk ile olacak iş gibi değil ama o da sakat sakat oynadı.

Mustafa dedi ki...

dostum sanki sağlam olsa ne olacaktı ki söyler misin?

lancashire dedi ki...

kazımın yere formasını atmasına ceza verildi mi?