Paloschi Parma'da


18 yaşında Paloschi. İtalya'nın gelecek vadeden genç oyuncularının başında geliyor. Geçen sezon Serie A'da iki gol attı. Biri Siena'ya girdikten hemen sonra attığı ve takımına 3 puanı getirdiği goldü. İtalya Kupası'ndaki performansıyla da beğeni toplamıştı.

Paloschi'nin geçen ay Torino'ya kiralanması gündemdeydi. Transfer gerçekleşmek üzereyken San Siro ekibinde Marco Borriello'nun sakatlığıyla başlayan forvet krizi yüzünden iptal olmuştu. Kaka ve Inzaghi'nin de sakatlıklarının devam etmesi, Pato ve Ronaldinho'nun da Olimpiyatlar'da olması sebebiyle, o dönem Paloschi tek sağlıklı santrafor durumundaydı. Milan'ın hazırlık dönemindeki maçlarının çoğunda görev aldı Paloschi, son olarak Birra Moretti kupasında Napoli'ye bir gol atmıştı. Fakat şimdi Milan, futbolcuyu bonservisinin yarısıyla birlikte Parma'ya gönderdi.

Kiralanması beklenen genç oyuncu için bu transfer oldukça sürpriz oldu. Yakın tarihi başarılarla dolu olan Parma, geçen sezon Serie B'ye düştükten sonra, iki genç yıldızı Daniele Dessena ve Luca Cigarini'ni kaybetmişti. Yine de, emektear forvet Cristiano Lucarelli ve Paloschi'nin golleriyle Serie A'ya geri dönmeyi umuyorlar.

Çok yerinde transfer bence. Parma iyi işler yapacaktır Seri B'de..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

geleceği parlak, önü açık bir futbolcu.

Adsız dedi ki...

çok iyi golcü bence. gençte.

Adsız dedi ki...

mustafa paloschi 90 doğumlu değil mi ya?