Nikola Zigic


David Moyes, Andrew Johnson'dan boşalan yere Zigic'i düşünüyormuş. Valencia bu aralar finansal bakımdan zor durumda ve Zigic'i satmayı düşünüyorlardı. Ani bir karar ile Premier Lig'e kiralayabileceklerini açıkladılar. Geçtiğimiz yaz Racing'den alınmıştı kendisi ama etkili bir performans sergileyemedi burada. Everton'da sürekli oynarsa kendini bulacağından şüphem yok.

Ha bi de gazetelerimiz kendisini Galatasaray'a ya da Fenerbahçe'den birine getirmeye çalışıyor. Galatasaray'a daha iyi gider bence. Hakan Şükür'den boşalan bölgeye cuk diye oturur ama Galatasaray'ın teklifini reddettiği söyleniyor. Fenerbahçe cephesi transferi için Kezman'ı araya soktu deniliyordu. Fenerbahçe'ye gidersen şöyle olur böyle olur falan dedittirmişler deniliyordu. Oradanda bir ses çıkmadı. Stoke City talipleri arasındaydı hatta imza kapıda diyorlardı oradada ses kesildi. Şimdi en büyük aday Everton. Sanki bu sefer Valencia ile yolları ayıracak gibi.

Uzun boyuna rağmen hızlı ve kıvrak bir futbolcu. Hava toplarındaki başarı kadar yerden vuruşlarıda çok iyi. Koller'in gençliğini hatırlatıyor bu adam bana.

1 yorum:

lancashire dedi ki...

benim çok beğendiğim bir pivot santrofor.