Mohammed Zidan Dortmund'da


Dortmund Petric'i verdi ve karşılığında Mohammed Zidan+5 milyon euro aldı. Mısır futbolunun prensi deniliyor kendisi için ama Hmaburg'a geldiğinden belli bir varlık gösterememişti. Yinede fena paraya gitmedi. Bakalım Dortmun'da eski günlerine dönecek mi? Tam bir futbol cambazı kendisi.

Zidan geçmiş yıllarda çok başarılı performanslar sergilemiştir ama sakatlıklar ve şanssızlıklar onu biraz engellemiştir. Afrika Uluslar Kupası 2008 'de Mısır ile çok başarılı bir performans çizen Zidan otoriteler tarafından şu ana kadar Real Madrid'de oynamaması şansızlık en kısa zamanda bu düzeyde bir kulübe gidicek sözlerine fazlaca maruz kalıyor.

Mohamed Zidan en çok şık bilek hareketleri, tekniği, çalımları, hızı, şutları ve her iki ayağını iyi kullanabilmesiyle tanınıyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

"şu ana kadar Real Madrid'de oynamaması şans" ne demek?

Mustafa dedi ki...

düzeltildi :)

Sheed dedi ki...

mustafacım trafikte bi terslik var sanki.. benim bildiğim petric için zidan'ın yanında bi miktar da para verdi hamburg ;)

Im Gegenzug geben die Hamburger den Ägypter Mohamed Zidan an den BVB ab und überweisen zusätzlich 4,5 Millionen Euro an die Borussia.

şöyle bi şeyler buldum hatta şimdi.. rakam değişmiş olabilir sonradan da, parayı veren hamburg olmalı.. zaten petric>zidan bence de.. ama zidan da sağlam..

ameliyatta da başarılar bu arada..

Mustafa dedi ki...

karışıklık olmuş. senin dediğin gibi olacak cem. 4 senelikte imza atmış hamburg ile.