Mo Williams Cavs'te


Günlerdir üçlü takas hakkında haberler çıktı durdu ve sonunda sonuca bağlandı. Cavs, Bucks ve Oklahama City her konuda anlaştı. Cavs, Bucks'tan Mo Williams'ı aldı. Bucks, Cavs'tan Damon Jones'u ve OKC'de Luke Ridnour ile Adrian Griffin'i aldı. OKC ise Cavs'ten Joe Smith'i, Bucks'tan Desmond Mason'ı aldı.

Bana göre Cavs güzel bir hamle yaptı. Delonte West'in yanında melek gibi bir guarddır. Cavs'ın en büyük problemlerinden biri LeBron'dan sonra ikinci bir skorer çıkaramamasıydı. Mo Williams ilaç gibi gelecektir takıma. Eğer pg oynarsa Larry Hughes'tan bin kat daha verim alır Cavs. Cavs'ta ilk iki senesinde çok kötü bir şut yüzdesiyle oynayan ve verdiği röportaj ilere en iyi şütörün kendisi olduğunu iddaa eden Damon Jones'ın elden çıkması enfes olmuş. Joe Smith'in gitmesi kötü olmuş. Ben Wallace ve kazma Varejao'nun potaya sayı atamama gibi bir eksikleri var. Onları kapatıyordu o ama artık başka bir oyuncu gelecektir Joe Smith'in yerine.

Bucks tarafına gelirsek onlar içinde fena bir takas olmadı. Gitmek isteyen Mo'yu ellerinde çıkarttılar. Desmond Mason gibi neler yapacağı büyük bir soru işareti olan adamıda verdiler. Benim en çok beğendim guardlardan olan Luke Ridnour'ı kadrosuna katarak çok önemli bir hamle yaptılar. Ayrıca uzun rotasyonunu genşletmek içinde Adrian Griffin fena bir hamle değil. Yukarıda belirttiğmi gibi Damon Jones tam bir soru işareti. Belki kendine gelir burada..

OKC ise benim çok beğendiğim oyunculardan olan Joe Smith'i kadroya kattı. Yukarıdada özelliklerini belirttim zaten. Adrian Griffin'den daha çok katkı vereceği kesin. Eksi bir numaralı smaçörlerden Mason'ı da kadroya katmaları fena olmamış, belki burada kendini bulur..

0 yorum: