Lincoln Wolfsburg'la Anlaşmış(?)


Aslında bu haber iki günlük ama ben yeni yazıyorum. Daha doğrusu yeni farkediyorum. Cüneyt Karakaya diye bir erif çıkıp Lincoln'un Wolfsburg'a transfer olduğunu yazmış Fanatik gazetseinde. Bilmeyenler için haberi yazıyorum;

Galatasaray´ın yıldız oyuncusunun Alman kulübü yöneticileriyle anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
13.8.2008

İstenileni veremedi
Sarı-Kırmızılılar’da şok gelişme... Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istenilen performansı gösteremeyen, sezon başında ise ülkesinden geç dönen Cassio Lincoln’ün Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg’la anlaştığı söyleniyor. Sambacının önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bilindiği gibi Lincoln ülkesinden geç döndüğü için, Galatasaray yönetiminden 104 bin Euro ceza almıştı.

Takviye yapılacak
Bugün Steaua Bükreş karşılaşmasında forma giymesi beklenen Brezilyalı süperstar, buna rağmen Wolfsburg’un UEFA mücadelesinde Yeşil-Beyazlılar için ter dökebilecek. Galatasaray yönetiminin bu gelişmeden sonra teknik direktör Michael Skibbe’nin isteğine göre harekete geçeceği ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmaları halinde bir yabancı golcünün yanı sıra, bir de orta saha için yabancı transferi gerçekleştireceği ifade edildi.

Tabi Galatasaray Kulübü'nden cevap geçikmemiş doğal olarak. Resmi sitede yazan açıklama şu şekilde;

Fanatik Gazetesi’nin bugünkü sayısında Cüneyt Karakaya imzasıyla ve “Lincoln Wolfsburg’ta” manşeti altında yer bulan haber tamamıyla asılsızdır.

Galatasaray’ın her önemli karşılaşmasından önce ve özellikle de maç günlerinde buna benzer asılsız dedikoduları gazete sayfalarına haber olarak taşımayı gazetecilik olarak addetmiyoruz.

Özellikle de Kulübümüzü devamlı olarak izleyen muhabir ve yazarlar arasında bulunmayan bu muhabirin bu tarz girişimlerinin maksatlı olmadığını düşünmek mümkün değildir.

Bu haberlerin gazete sayfalarında yer almasını hoşgörüyle karşılamadığımızı hatırlatır, Galatasaraylı taraftarları kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bu tarz haberciliğe karşı uyarırız.

Helal olsun adama maç gününden önce yaptığı şu habere bak. Hayır alıştık Fotospor, Fotogol ve Fotomaç'ın Henry'i, Eto'o yu, Ronaldinho'yu getirdiğini. Bana göre tek sağlam gazete Fanatik gii duruyordu o da benim için bitmiş durumda. Ne diye çıkıp böyle bir haber yaptın be adam. Başın göğe mi erdi? ha tabi Galatasaray sitesine manşet oldun o ayrı.

Ben bu gazeteciliğin nereye doğru gideceğini kestiremiyorum. Her allahın günü yalan haber. Akıllanın artık lütfen, adam gibi işinize konsantre olun. Daha çok satıp ses getireceğiz diye her allahın günü futbolcu getirip-götürmeyin lütfen. Herkes bıktı, usandı artık! Çeki düzen şart artık..

3 yorum:

lancashire dedi ki...

hay ağızına sağlık abi. ne güzel yazmışsın öyle.

Adsız dedi ki...

haber yalan ama şu anda bir çok gsli gitsede kurtulsak diyordur. durumu gerçekten güzel özetlemişsin bilader.

Adsız dedi ki...

bu haberle yarışacak bir başka haber: http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=78749